300: Battle of Artemisia va arăta cum devine Xerxes regele-zeu

de Cristina Grigore în 7 Mai 2012
300: Battle of Artemisia va arăta cum devine Xerxes regele-zeu

Rodrigo Santoro va reveni în rolul lui Xerxes din adaptarea benzilor desenate 300, într-un film bazat de acelaşi univers şi aceeaşi poveste, 300: Battle of Artemisia, spusă însă dintr-o altă perspectivă, ce se concentrează asupra ascensiunii fantastice a liderului persan, Xerxes, şi a transformării acestuia într-un conducător ridicat la rangul de zeu. Santoro a oferit noi detalii despre realizarea peliculei, într-un interviu acordat Collider.com.

„Vom începe filmările în luna iulie, în Europa, poate în Bulgaria. Se lucrează acum la versiunea finală a scenariului”, a spus el.

„Cred că motivul pentru care filmul a fost descris ca un spin-off este se datorează faptului că nu poate fi numit cu exactitate nici prequel, nici sequel. Are loc în acelaşi timp cu evenimentele din 300, chiar dacă începe ceva mai devreme. Veţi vedea însă că povestea este spusă dintr-o altă perspectivă, iar imaginea conturată are altă formă. În vreme ce se desfăşura bătălia din 300, avea loc încă una, despre care s-a spus că era una navală, şi era chiar în apropiere, oferindu-ţi astfel şansa de a vedea tot ce s-a întâmplat atunci şi cum au interacţionat forţele opuse”.

Cu privire la personajul său, Santoro a menţionat doar atât: „Cred că se va încerca o punere în scenă a istoriei  personajului şi a modului în care acesta, Xerxes, a devenit Regele-Zeu şi sunt foarte nerăbdător să intru în pielea acestuia”.

300: Battle of Artemisia va debuta în cinematografe pe 2 august 2013.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
xerses pe 7 mai 2012 15:26
Nu voi rata acest film...
Johnny01 pe 7 mai 2012 16:18
Categoric nul voi rata nici eu dar mai e faorte mult timp...
Bayard pe 7 mai 2012 17:46
Mama, de fiecare data cand vad o poza cu Xerxes mi se face rau, a fost cea mai slaba parte a filmului. Nu stiu de ce l-au facut sa arate asa de ridicol, probabil pt ca asa fusese desenat in benzile desenate folosite ca inspiratie....
GeorgeGeo2011 pe 8 mai 2012 15:46
De abia astept sa apara chiar daca mai e mult
alex_il_fenomeno pe 24 mai 2012 22:47
stiu ca se mai vorbise despre acest lucru ...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells