Ben Affleck, în prospecţii la bulgari

de Ştefan Dobroiu în 6 Apr 2011
Ben Affleck, în prospecţii la bulgari

Vă povesteam acum câţiva ani despre noul proiect al lui Geroge Clooney, un thriller politic pe atunci intitulat Escape from Tehran, despre una dintre cele mai spectaculoase misiuni de salvare organizate vreodată de CIA.

Conform agenţiei de ştiri Novinite, Ben Affleck, care ar urma să regizeze, a ajuns astăzi în Bulgaria pentru a inspecta studiourile NU Boyana, considerate atractive pentru noua producţie.

În acest moment nu se ştie cât din noul film, intitulat acum Argo, s-ar putea realiza în Bulgaria, dar sunt mari şanse ca scutirile de taxe oferite de guvernul bulgar să transforme Sofia în... Teheran.

Bazat pe un material apărut în revista Wired, filmul spune povestea a şase diplomaţi americani rămaşi prizonieri în ambasada SUA la Teheran în 1979, când aceasta a fost ocupată pentru scurtă vreme de iranieni. Agenţii CIA s-au prefăcut cineaşti aflaţi în filmări pentru un SF pe nume Argo, reuşind să-i deghizeze pe cei şase diplomaţi în membri ai echipei lor.

Este posibil să vedem Argo în 2012.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
legolas05 pe 6 aprilie 2011 18:04
interesant
jude pe 6 aprilie 2011 18:28
Actor, producator si scenarist, Ben Affleck merita urmarit...
catasmile17 pe 6 aprilie 2011 18:41
tare asteptam !!!!
alex_il_fenomeno pe 7 aprilie 2011 10:29
de cand a regizat de "The Town" , se pare ca filmele ce se anunta bune apeleaza la inteligenta si creativitatea lui Ben Affleck !
jude pe 14 aprilie 2011 15:20
e un om deosebit acest Ben...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells