Bill Murray, Chris Evans, Maisie Williams, în reclamele auto care au rulat în timpul Super Bowl 2020

de Automarket în 3 Feb 2020
Jeep, Audi, Hyundai au apelat la actori populari

Super Bowl-ul este unul dintre cele mai importante evenimente sportive din SUA. În fiecare an, la începutul lunii februarie, finala Campionatului de Fotbal American reușește să aducă în fața televizoarelor sute de milioane de telespectatori. Anul acesta, producătorii auto care au pregătit spoturi video cu ocazia Super Bowl LIV au mizat pe popularitatea actorilor, scrie Automarket.ro. Maisie Williams (Arya Stark), Cobie Smulders, Bill Murray și Chris Evans au fost câțiva dintre actorii care au ales să joace în reclamele producătorilor auto.

Video plus detalii despre celelalte spoturi și vedetele implicate, în articolul integral de pe Automarket.ro

Producătorul Jeep a ales să promoveze noul pick-up Gladiator cu ajutorul lui Bill Murray. Audi continuă și în 2020 campania pentru promovarea vehiculelor electrice. La volanul SUV-ului electric s-a aflat Maisie Williams (Arya Stark din Game of Thrones) care a interpretat piesa Let It Go (de pe coloana sonoră a peliculei Frozen).

Rachel Dratch, Chris Evans și John Krasinski sunt cei trei artiști care au acceptat oferta Hyundai și au jucat în spotul pregătit pentru Super Bowl LIV. Cei trei au promovat sistemul Smart Park introdus de asiatici pe Sonata.

Video plus detalii despre celelalte spoturi și vedetele implicate, în articolul integral de pe Automarket.ro

Exploreaza subiecte similare:

Chris Evans, Game of Thrones, Frozen, Bill Murray, John Krasinski

Alte știri din cinema

The Apprentice la Cannes: Sebastian Stan interpretează un tânăr Donald Trump într-un film ce relevă corupția din America anilor '70 și '80

Regizorul iranian Ali Abbasi a adus săptămâna aceasta în prim-plan la Cannes filmul The Apprentice, ce explorează ascensiunea lui Donald Trump, de la fiu de milionar la mogul imobiliar necruțător.

Ce-ar fi dacă nu s-ar povesti? Ne-am crea toți niște preteni imaginari ca în IF

IF, pelicula lui John Krasinski din 2024, va intra în cinematografe din data de 31 mai, titlu care are un double entendre: o dată cel propriu-zis al cuvântului "if" din engleză (dacă), dar și acronimul I.F., imaginary friends (prieteni imaginari).

Primele imagini cu Liam Hemsworth în rolul lui Geralt din Rivia pentru cel de-al patrulea sezon al seriei The Witcher

Fanii seriei "The Witcher" de pe Netflix vor avea parte de o schimbare majoră, odată cu preluarea rolului principal de către Liam Hemsworth în sezoanele 4 și 5

Megalopolis, pariul de 120 de milioane de dolari al lui Francis Ford Coppola

Filmul teribil de ambițios pe care Coppola visa să-l facă de peste 40 de ani și pe care l-a finanțat cu aproximativ 120 de milioane de dolari din bani proprii a avut premiera pe Croazetă și a fost întâmpinat de critici cu păreri mixte.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells