Care este starea lui Carrie Fisher după atacul de cord suferit înainte de Crăciun

de Cristina Grigore în 26 Dec 2016
Actriţa, în vârstă de 60 de ani, a intrat în stop cardiac cu puţin înainte ca avionul său să aterizeze în Los Angeles

Carrie Fisher, cunoscută pentru rolul prinţesei Leia din celebra serie Star Wars, a suferit vineri un atac de cord ce ar fi putut să fie fatal. Starea actriţei este stabilă acum, a confimat mama acesteia, Debbie Reynolds, într-un mesaj postat pe contul de Twitter, în care mulţumea fanilor pentru suportul şi frumoasele mesaje de susţinere.

Norocul lui Fisher, în vârstă de 60 de ani, a fost că infarctul s-a petrecut chiar la finalul cursei aviatice care o purta de la Londra spre Los Angeles, astfel încât paramedicii au putut interveni la timp. Vedeta a fost transportată apoi la un centru medical din Los Angeles, pentru a fi internată.

„Se află într-o unitate de terapie intensivă, unde este foarte bine îngrijită. Daca toţi ceilalţi s-ar ruga pentru ea, ar fi foarte bine. Doctorii îşi fac treaba lor, nu vrem să îi deranjam. Aşteptăm răbdători pe lângă ei”, a declarat fratele lui Carrie, Todd, pentru Entertainment Weekly.

Harrison Ford, Mark Hamill şi Peter Mayhew (partenerii actriţei din Star Wars) şi-au declarat profunda afecțiune pe care i-o poartă actriţei, spre care îndreaptă toate „gândurile şi rugăciunile” lor, în vreme ce William Shatner a postat pe costul de Twitter mesajul „Tot ce vreau de Căciun…” alături de o fotografie în care o îmbrăţişează pe Fisher. 

Exploreaza subiecte similare:

Carrie Fisher, actor

Alte știri din cinema

The Apprentice la Cannes: Sebastian Stan interpretează un tânăr Donald Trump într-un film ce relevă corupția din America anilor '70 și '80

Regizorul iranian Ali Abbasi a adus săptămâna aceasta în prim-plan la Cannes filmul The Apprentice, ce explorează ascensiunea lui Donald Trump, de la fiu de milionar la mogul imobiliar necruțător.

Ce-ar fi dacă nu s-ar povesti? Ne-am crea toți niște preteni imaginari ca în IF

IF, pelicula lui John Krasinski din 2024, va intra în cinematografe din data de 31 mai, titlu care are un double entendre: o dată cel propriu-zis al cuvântului "if" din engleză (dacă), dar și acronimul I.F., imaginary friends (prieteni imaginari).

Primele imagini cu Liam Hemsworth în rolul lui Geralt din Rivia pentru cel de-al patrulea sezon al seriei The Witcher

Fanii seriei "The Witcher" de pe Netflix vor avea parte de o schimbare majoră, odată cu preluarea rolului principal de către Liam Hemsworth în sezoanele 4 și 5

Megalopolis, pariul de 120 de milioane de dolari al lui Francis Ford Coppola

Filmul teribil de ambițios pe care Coppola visa să-l facă de peste 40 de ani și pe care l-a finanțat cu aproximativ 120 de milioane de dolari din bani proprii a avut premiera pe Croazetă și a fost întâmpinat de critici cu păreri mixte.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Vorador pe 27 decembrie 2016 20:49
Din pacate nu a avut nici un noroc, actualizati stirea, pacat.
R.I.P.

sebybog pe 27 decembrie 2016 21:00
RIP
Dimz pe 27 decembrie 2016 22:06
Din pacate, a murit...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells