Ce Răzbunător a fost mai dificil de prezentat, după scenariştii lui Endgame

de Cristina Grigore în 25 Apr 2019
Stephen McFeely şi Christopher Markus au avut de furcă cu un personaj, iar regizorii s-au văzut nevoiţi să reinventeze un altul

Scenariştii Stephen McFeely şi Christopher Markus au dezvăluit, într-un interviu acordat Variety.com, care a fost cel mai dificil personaj din Avengers: Endgame, pentru care a fost nevoie în prezentare de mai mult efort şi atenţie.

„Cel mai greu a fost cu Natasha [Romanoff]. Black Widow este un personaj puternic prin natura sa, care nu prea arată ce simte, care nu vrea să afli ce emoţii o încearcă. A trebuit să arătăm prin ce trece fără să fim prea expliciţi şi mai mult să stricăm”, a spus McFeely.

Pe de altă parte, şi regizorii Joe şi Anthony Russo au declarat la un moment dat revistei Esquire că s-au văzut nevoiţi să reinventeze personajul lui Chris Evans – Captain America – deoarece singurătatea nu îl făcea o figură prea ataşantă.

„Am discutat cu cei de la Mavel despre o reinventare a lui Captain America în The Winter Soldier. Nouă ne-au plăcut benzile desenate, însă am avut întotdeauna senzaţia că acesta era un personaj destul de plictisitor – era înfăţişat doar în alb şi negru, nu avea profunzime. Poţi spune o poveste despre el, dar deja la al doilea film oamenii îşi pierd interesul; a fost criogenat ani de zile, aşa că am simţit că este cazul ca el să se schimbe odată ajuns în zilele noastre”, au punctat cineaştii.

Avengers: Endgame se lansează în cinematografele noastre vineri, 26 aprilie.

 

Exploreaza subiecte similare:

Christopher Markus, Stephen McFeely, Joe Russo, Avengers: Endgame, Chris Evans

Alte știri din cinema

The Apprentice la Cannes: Sebastian Stan interpretează un tânăr Donald Trump într-un film ce relevă corupția din America anilor '70 și '80

Regizorul iranian Ali Abbasi a adus săptămâna aceasta în prim-plan la Cannes filmul The Apprentice, ce explorează ascensiunea lui Donald Trump, de la fiu de milionar la mogul imobiliar necruțător.

Ce-ar fi dacă nu s-ar povesti? Ne-am crea toți niște preteni imaginari ca în IF

IF, pelicula lui John Krasinski din 2024, va intra în cinematografe din data de 31 mai, titlu care are un double entendre: o dată cel propriu-zis al cuvântului "if" din engleză (dacă), dar și acronimul I.F., imaginary friends (prieteni imaginari).

Primele imagini cu Liam Hemsworth în rolul lui Geralt din Rivia pentru cel de-al patrulea sezon al seriei The Witcher

Fanii seriei "The Witcher" de pe Netflix vor avea parte de o schimbare majoră, odată cu preluarea rolului principal de către Liam Hemsworth în sezoanele 4 și 5

Megalopolis, pariul de 120 de milioane de dolari al lui Francis Ford Coppola

Filmul teribil de ambițios pe care Coppola visa să-l facă de peste 40 de ani și pe care l-a finanțat cu aproximativ 120 de milioane de dolari din bani proprii a avut premiera pe Croazetă și a fost întâmpinat de critici cu păreri mixte.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells