Ce spune George R.R. Martin despre spin-off-urile Game of Thrones

de Cristina Grigore în 6 Mai 2019
Câte astfel de seriale sunt în lucru și cum îi place autorului să le numească

Game of Thrones se apropie de final, însă fanii au primit de ceva vreme asigurarea realizatorilor că vor rămâne în același univers prin alte câteva seriale ce urmează să fie dezvoltate. CNN.com a preluat o afirmație recentă de pe blogul personal al lui George R.R. Martin, iar potrivit acestuia trei spin-off-uri ar urma să fie realizate. Doar că autorul nu agreează termenul de „spin-off” şi preferă să le numească „urmaşele serialului”.

„Am avut în dezvoltare cinci urmaşe ale lui Game of Thrones (nu îmi place termenul de «spin-off») la HBO, iar trei dintre ele merg înainte binişor. Producţia pe care nu ar trebui să o numesc The Long Night va începe filmările spre sfârşitul acestui an, iar alte două rămân la nivelul de scenariu, dar se apropie de realizare şi ele”, a spus autorul, care însă nu a intrat şi în detalii legate de ce am putea vedea în acest „serial-urmaş” ce se va filma în toamnă-iarnă.

„Poate unii dintre voi ar trebui să pună mâna pe un volum din Fire & Blood să să vină cu propriile teorii, a spus autorul.

Acum doi ani însă, Casey Bloys, preşedintele departamentului de programe al HBO, atrăgea atenţia că nu toate serialele anunţate, inspirate din Game of Thrones, vor ajunge să fie realizate: „Lucrurile nu stau aşa. […] Ştacheta a fost ridicată atât de sus [de Benioff şi Weiss, n. red.], că tot ce pot eu spera este să ajungem să facem cel puţin un serial care să îi calce cu succes pe urme [lui GoT, n. red.]”.

Exploreaza subiecte similare:

George R.R. Martin, Game of Thrones

Alte știri din cinema

The Apprentice la Cannes: Sebastian Stan interpretează un tânăr Donald Trump într-un film ce relevă corupția din America anilor '70 și '80

Regizorul iranian Ali Abbasi a adus săptămâna aceasta în prim-plan la Cannes filmul The Apprentice, ce explorează ascensiunea lui Donald Trump, de la fiu de milionar la mogul imobiliar necruțător.

Ce-ar fi dacă nu s-ar povesti? Ne-am crea toți niște preteni imaginari ca în IF

IF, pelicula lui John Krasinski din 2024, va intra în cinematografe din data de 31 mai, titlu care are un double entendre: o dată cel propriu-zis al cuvântului "if" din engleză (dacă), dar și acronimul I.F., imaginary friends (prieteni imaginari).

Primele imagini cu Liam Hemsworth în rolul lui Geralt din Rivia pentru cel de-al patrulea sezon al seriei The Witcher

Fanii seriei "The Witcher" de pe Netflix vor avea parte de o schimbare majoră, odată cu preluarea rolului principal de către Liam Hemsworth în sezoanele 4 și 5

Megalopolis, pariul de 120 de milioane de dolari al lui Francis Ford Coppola

Filmul teribil de ambițios pe care Coppola visa să-l facă de peste 40 de ani și pe care l-a finanțat cu aproximativ 120 de milioane de dolari din bani proprii a avut premiera pe Croazetă și a fost întâmpinat de critici cu păreri mixte.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells