Comedia Funny People - pe locul întâi în box office-ul american

de Răzvan Boboc în 3 Aug 2009
Comedia Funny People - pe locul întâi în box office-ul american

Comedia Funny People, cu Seth Rogen şi Adam Sandler în rolurile principale, se află pe locul întâi în box office-ul american, conform Box Office Mojo. Pelicula a avut încasări de 23,4 milioane de dolari.

Filmul spune povestea lui George, un actor de stand-up comedy de succes, dar în acelaşi timp o persoană foarte egocentrică, care află că din cauza unei afecţiuni nu mai are decât un an de trăit. El întâlneşte un alt actor, cu un show mult mai puţin interesant decât al lui, şi-l angajează ca un fel de asistent personal, încercând să-i vândă din trucurile meseriei.

Pe locul al doilea se află noul film Harry Potter, Harry Potter and the Half-Blood Prince, care a avut încasări de 17,7 milioane de dolari.

G-Force, povestea porcuşorilor de Guineea care se luptă cu un miliardar diabolic, se află pe locul al treilea. A avut încasări de 17 milioane de dolari.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
angesa pe 3 august 2009 13:42
Se pare ca unde apare numele Adam Sandler, este o reteta de succes la box office.
Intrebare pe 4 august 2009 01:01
De cand valoarea incasarilor la box office reflecta calitatea artistica?
Anxious Schizoid pe 4 august 2009 13:16
Nu întotdeauna încasările de la box office reflectă calitatea artistică, dar câteodată se întâmplă ca un film cu încasări mari să aibă şi valoare artistică. Cel mai bun exemplu e filmul Titanic, are cele mai mari încasări din lume, aproape 2 miliarde de dolari sau Gone with the Wind, a avut încasări de 390 milioane de dolari, deci se poate. Depinde şi de ce întelege fiecare prin "calitate artistică", ce înseamnă pentru fiecare artă, nu doar dramele sunt o artă, şi comediile pot fi o artă, deoarece unul dintre cele mai grele lucruri din lume e să faci un om să râdă.
alex_il_fenomeno pe 4 decembrie 2011 12:57
deja mi-a crescut interesul pentru acest film .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells