Dwayne Johnson, despre Hobbs & Shaw 2 și rolul pierdut în fața lui Tom Cruise

de Gloria Sauciuc în 12 Apr 2020
Johnson credea, la momentul respectiv, că este persoana cea mai potrivită pentru rol, considerând asemănările fizice și faptul că amândoi erau „băieți răi”

Luptătorul de wrestling devenit actor Dwayne Johnson a răspuns pe Facebook întrebărilor fanilor, vorbind despre Hobbs & Shaw 2 și discutând despre rolul pe care l-a pierdut în favoarea lui Tom Cruise: cel din adaptarea romanelor lui Lee Child despre eroul de acțiune Jack Reacher.

Dwayne Johnson  a declarat: „La Hollywood, actorii sunt ca într-o cutie. Există actori care își doresc un anumit rol datorită look-ului, culorii pielii, înălțimii etc. Din fericire, din punctul meu de vedere, nu sunt mulți care să arate ca mine. Așadar, dintre toate rolurile pe care le-am jucat, am avut noroc că au fost parcă create pentru mine – mai puțin Jack Reacher”.

„Asta se întâmpla acum zece ani și situația era diferită, recunosc asta”, explică Johnson. „Tom (Cruise) era cel mai mare star al cinematografului, iar eu nu eram...”

Johnson credea, la momentul respectiv, că este persoana cea mai potrivită pentru rolul lui Reacher, considerând asemănările fizice, înălțimea identica (peste 1,90), greutatea (127 kilograme) și faptul că amândoi erau „băieți răi”. Totuși, o ușă închisă înseamnă o alta deschisă, și atunci Johnson a primit un telefon de la Universal, pentru o apariție în Fast Five.

„Am spus: „Nu vă faceți griji cu banii”, sunt bine acum”, își amintea Johnson. „Dacă reușesc să creez un personaj pe care lumea îl va plăcea și care surprinde specificul momentului în a fi cool, banii vin. Și ei au spus: „Perfect, batem palma”.

Și de atunci încoace Johnson, împreună cu partenerul său Hiram Garcia de la Seven Bucks și scenaristul de la Fast 6,7,8 Chris Morgan au conceput rolul lui Hobbs pe care fostul luptător l-a descris drept „o prelungire a propriei mele persoane.”

„Sunt sigur că rolul lui Jack Reacher, pentru că era un personaj consacrat și un erou de cărți de acțiune cunoscut în întreaga lume, nu mi-ar fi lăsat mult spațiu de manevră cu personajul”, relateaza Johnson. „Privind retrospectiv, îmi pare bine că nu am primit rolul lui Jack Reacher”.

Vorbind despre Hobbs & Shaw 2 spune: Creăm personaje foarte bune, nu genul pe care Hobbs le poate bate măr, ci personaje de care vă veți îndrăgosti – eroi, eroi negativi și antieroi”.

 

Exploreaza subiecte similare:

Dwayne Johnson, Jack Reacher: Never Go Back, Jack Reacher, Tom Cruise, Fast Five

Alte știri din cinema

The Apprentice la Cannes: Sebastian Stan interpretează un tânăr Donald Trump într-un film ce relevă corupția din America anilor '70 și '80

Regizorul iranian Ali Abbasi a adus săptămâna aceasta în prim-plan la Cannes filmul The Apprentice, ce explorează ascensiunea lui Donald Trump, de la fiu de milionar la mogul imobiliar necruțător.

Ce-ar fi dacă nu s-ar povesti? Ne-am crea toți niște preteni imaginari ca în IF

IF, pelicula lui John Krasinski din 2024, va intra în cinematografe din data de 31 mai, titlu care are un double entendre: o dată cel propriu-zis al cuvântului "if" din engleză (dacă), dar și acronimul I.F., imaginary friends (prieteni imaginari).

Primele imagini cu Liam Hemsworth în rolul lui Geralt din Rivia pentru cel de-al patrulea sezon al seriei The Witcher

Fanii seriei "The Witcher" de pe Netflix vor avea parte de o schimbare majoră, odată cu preluarea rolului principal de către Liam Hemsworth în sezoanele 4 și 5

Megalopolis, pariul de 120 de milioane de dolari al lui Francis Ford Coppola

Filmul teribil de ambițios pe care Coppola visa să-l facă de peste 40 de ani și pe care l-a finanțat cu aproximativ 120 de milioane de dolari din bani proprii a avut premiera pe Croazetă și a fost întâmpinat de critici cu păreri mixte.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells