Fanii au numai cuvinte de laudă pentru Jurassic World: Fallen Kingdom

de Cristina Grigore în 23 Mai 2018
După premiera din Spania, conturile de social media s-au umplut de reacţii pozitive la adresa peliculei regizate de J.A. Bayona

Dinozaurii au revenit pe marele ecran odată cu Jurassic World, iar succesul peliculei cu Chris Pratt le-a asigurat o franciză întreagă în care să se desfăşoare. Jurassic World: Fallen Kingdom se pregăteşte de lansare, însă putem spune de pe acum că publicul nu s-a plictisit de loc de reptilele preistorice şi confruntarea lor cu oamenii. Majoritatea reacţiilor fanilor au fost pozitive după premiera din Spania, din 21 mai.

Comentariile de pe Twitter menţionează că filmul a fost „captivant”, că „merită nota 10” şi că „exact de această continuare avea nevoie franciza”.

„Nu doar că abordarea propusă este distractivă şi interesantă, dar ceea ce veţi vedea va fi brutal”, a ţinut să menţioneze un spectator.

Fanii i-au mulţumit regizorului J.A. Bayona pentru ceea ce a realizat, iar unul dintre ei a mărturisit că a fost atât de entuziasmat de ceea ce a văzut că a repetat experienţa chiar în aceeaşi zi. „Pot spune cu mâna pe inimă că cele 10 minute de aplauze de la finalul premierei au fost binemeritate”, a mai menţionat acesta.

„Am râs, am plâns. Am fost de-a dreptul înfricoşat. Cu toate că am văzut filmul în limba spaniolă! În opinia mea, dacă asta nu este o dovadă a perfecţiunii în arta redării unei poveşti cu ajutorul imaginilor, nu ştiu ce altceva ar putea fi!”, a mai scris un fan. În acord cu acest comentariu, un altul numeşte filmul "o capodoperă vizuală". 

Jurassic World: Fallen Kingdom se lansează la noi pe 8 iunie. Al treilea şi ultimul film al seriei se află deja în lucru şi va ajunge în cinematografe pe 11 iunie 2021.

Exploreaza subiecte similare:

Jurassic World: Fallen Kingdom, J.A. Bayona, Chris Pratt

Alte știri din cinema

The Apprentice la Cannes: Sebastian Stan interpretează un tânăr Donald Trump într-un film ce relevă corupția din America anilor '70 și '80

Regizorul iranian Ali Abbasi a adus săptămâna aceasta în prim-plan la Cannes filmul The Apprentice, ce explorează ascensiunea lui Donald Trump, de la fiu de milionar la mogul imobiliar necruțător.

Ce-ar fi dacă nu s-ar povesti? Ne-am crea toți niște preteni imaginari ca în IF

IF, pelicula lui John Krasinski din 2024, va intra în cinematografe din data de 31 mai, titlu care are un double entendre: o dată cel propriu-zis al cuvântului "if" din engleză (dacă), dar și acronimul I.F., imaginary friends (prieteni imaginari).

Primele imagini cu Liam Hemsworth în rolul lui Geralt din Rivia pentru cel de-al patrulea sezon al seriei The Witcher

Fanii seriei "The Witcher" de pe Netflix vor avea parte de o schimbare majoră, odată cu preluarea rolului principal de către Liam Hemsworth în sezoanele 4 și 5

Megalopolis, pariul de 120 de milioane de dolari al lui Francis Ford Coppola

Filmul teribil de ambițios pe care Coppola visa să-l facă de peste 40 de ani și pe care l-a finanțat cu aproximativ 120 de milioane de dolari din bani proprii a avut premiera pe Croazetă și a fost întâmpinat de critici cu păreri mixte.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
boghiu_andrei pe 23 mai 2018 11:44
Sa speram ca au dreptate.
mihnea_aspru95 pe 23 mai 2018 13:07
Parcă văd că secvența asta din imagine (care arată cool as $hit), nu va fi și-n film (ceva în genul trailerului pentru Avengers 3, când eroii făceau un assemble în Wakanda și cu Hulk pe acolo).

Ok... să faci un standing ovation de 10 minute (hai că nu se poate așa ceva, cam mult... chiar să fie așa de bun încât oamenii să aplaude ca la Infinity War sau primul Deadpool?!). Sper să fie mai interesant decât primul JW (după trailere, pare...dar să vedem cum va fi pe 8 iunie, plus că e o aniversare, se fac 25 de ani de la primul Jurassic Park și trebuie să fie bun Jurassic World 2).

boghiu_andrei pe 23 mai 2018 14:50
Asta ma gandeam si eu.Cum sa aplauzi 10 minute?:))))
Leatherface pe 25 mai 2018 14:29
Au fost plătiți să zică asta cu aplauzele. As I said, pupincuriști.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells