Gafa Sony. Un film întreg a fost încărcat pe YouTube în loc de trailerul acestuia

de Cristina Grigore în 4 Iul 2018
Pelicula a fost scoasă de pe platforma video abia după şase ore

O greșeală a celor de la Sony Pictures a fost semnalată ieri de către presa de profil. În dorința de a posta pe YouTube trailerul peliculei Khali the Killer, cei de la Sony au urcat întregul film, după cum se poate constata din printscreen-ul ataşat articolului, capturat de torrentfreak.com. „Trailerul” are în jur de 90 de minute!

Pelicula – ce spune povestea unui asasin decis să dea o ultimă lovitură pentru a-și ajuta bunica, dar a cărui misiune se complică - a trecut de 11.000 de vizualizări în doar câteva ore, iar comentariile ironice ale utilizatorilor YouTube nu au întârziat să apară.

„Dacă acesta este trailerul, filmul cât va avea, 4 ore?”, se întreabă unul dintre ei, în vreme ce altul exclamă: „Încă un trailer care ne spune tot ce se va întâmpla în film!”.

Au existat însă şi câteva voci care au susţinut că uploadul peliculei integrale – ce a beneficiat de proiecţii limitate în unele zone şi care a obţinut în urma acestora un scor de 3.9 pe IMDB.com (a scăzut la 3.5 la momentul publicării acestui articol) – nu a fost unul accidental, ci un truc de marketing. „Internetul vorbeşte acum despre un film ce nu ar fi primit prea multă atenţie pe forumuri sau pe platformele de social-media”, au susţinut ei.

Reprezentanţii Sony nu s-au grăbit să ofere explicaţii despre incident după semnalarea acestuia şi retragerea de pe YouTube a peliculei, ce a putut fi urmărită vreme de şase ore.

Exploreaza subiecte similare:

Khali the Killer

Alte știri din cinema

The Apprentice la Cannes: Sebastian Stan interpretează un tânăr Donald Trump într-un film ce relevă corupția din America anilor '70 și '80

Regizorul iranian Ali Abbasi a adus săptămâna aceasta în prim-plan la Cannes filmul The Apprentice, ce explorează ascensiunea lui Donald Trump, de la fiu de milionar la mogul imobiliar necruțător.

Ce-ar fi dacă nu s-ar povesti? Ne-am crea toți niște preteni imaginari ca în IF

IF, pelicula lui John Krasinski din 2024, va intra în cinematografe din data de 31 mai, titlu care are un double entendre: o dată cel propriu-zis al cuvântului "if" din engleză (dacă), dar și acronimul I.F., imaginary friends (prieteni imaginari).

Primele imagini cu Liam Hemsworth în rolul lui Geralt din Rivia pentru cel de-al patrulea sezon al seriei The Witcher

Fanii seriei "The Witcher" de pe Netflix vor avea parte de o schimbare majoră, odată cu preluarea rolului principal de către Liam Hemsworth în sezoanele 4 și 5

Megalopolis, pariul de 120 de milioane de dolari al lui Francis Ford Coppola

Filmul teribil de ambițios pe care Coppola visa să-l facă de peste 40 de ani și pe care l-a finanțat cu aproximativ 120 de milioane de dolari din bani proprii a avut premiera pe Croazetă și a fost întâmpinat de critici cu păreri mixte.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
carmen_angelus_romila pe 27 iulie 2018 19:45
Se spune ca filmul "Khali the Killer" a fost urcat, inaintea premierei, pe youtube. Ii asteptam pe cei de la Sony cu mai mai multe greseli de acest gen si pentru filme mai bune!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells