Jolie-Pitt, cel mai bine plătit cuplu de actori

de Cristina Grigore în 22 Aug 2011
Jolie-Pitt, cel mai bine plătit cuplu de actori

O listă a celor mai bine plătite cupluri celebre publicată de Forbes.com, îi are în primele cinci poziţii pe unii dintre cei mai sexy actori de la Hollywood, Angelina Jolie şi Brad Pitt, dar şi pe mai tinerii protagonişti ai Twilight Saga: Kristen Stewart şi Robert Pattinson.

Cu venituri de peste 50 de milioane cumulate în perioada mai 2010 – mai 2011, Jolie şi Pitt se află în clasament pe locul trei.  Doamna Jolie a contribuit la suma totală cu mai mult de jumătate. Numită recent de aceeaşi publicaţie amintită mai sus cea mai bine plătită actriţă din lume, aceasta a obţinut, anul trecut, 30 de milioane de dolari pentru prestaţiile sale din Salt şi The Tourist (lansat anul acesta). Încasările peliculei de acţiune au ajuns la 300 de milioane de dolari, în timp ce filmul în care a jucat alături de Johnny Depp a strâns şi el 280 de milioane de dolari în toată lumea.

Brad Pitt a apărut in Tree of Life, premiat anul acesta cu Palme d’Or la Festivalul de Film de la Cannes, veniturile sale, de 20 de milioane anul trecut, rotunjindu-se şi datorită companiei de producţie pe care o deţine, Plan B.

Locul cinci al clasamentului îl ocupă îndrăgostiţii din Twilight, a căror idilă a continuat şi în viaţa reală. Pattinson şi Stewart au câştigat datorită succesului din toată lumea obţinut de franciză câte 20 de milioane de dolari fiecare, salariul lor adunat fiind de 40 de milioane. Sfârşitul seriei îi găseşte deja implicaţi în proiecte diferite, Kristen având şansa unui rol principal în Snow White and the Huntsman, producţia Universal ce va fi lansată anul viitor.

În 2010, Pattinson a apărut în drama romantică Remember Me, un succes de box-office (56 de miloane încasări la un buget de 16 milioane în toată lumea) ce a eclipsat evoluţia financiară a filmului de anul trecut al partenerei sale, The Runaways (a strâns doar 4,6 milioane în toată lumea).

Pe primul loc în topul cuplurilor de celebrităţi cu cele mai mari venituri se situează fotomodelul Gisele Bundchen şi sportivul Tom Brady, ce au câştigat în ultim an, împreună, 76 de milioane de dolari. Locul doi este ocupat de Beyonce Knowels şi Jay-Z, ale căror venituri însumează 72 de milioane, iar pe patru îi găsim pe David Beckham şi soţia sa, Victoria, cu 45 de milioane din câştigurile cumulate.



Părerea ta

Spune-ţi părerea
xerses pe 22 august 2011 09:28
Eu tot mai cred ca datorita lui Brad Pitt, Angelina Jolie este avantajata la contractele din filme....
Crist11 pe 22 august 2011 15:18
LOL, in proportie de 70% asa este.
Anymai pe 22 octombrie 2011 13:53
Nici macar nu sunt casatoriti
Crist11 pe 22 august 2011 15:18
Si cum ai vrea tu sa nu aibe 10 copii?
Pe putin fac 50milioane pe an.

Crist11 pe 22 august 2011 15:18
aiba*
alex_il_fenomeno pe 22 august 2011 19:25
dar este si cel mai mediatizat cuplu !
zeno.marin pe 22 august 2011 23:23
@Crist11 - "Si cum ai vrea tu sa nu aibe 10 copii? Pe putin fac 50milioane pe an."
Gandeste-te daca toti milionarii ar urma principiul asta. Imagineaza-ti cateva zeci de Becali Jr., cativa zeci de Dan Diaconescu Jr. OOps! M-am contrazis. Tigani avem...

@alex_il_fenomeno - "dar este si cel mai mediatizat cuplu !"
Nu e de mirare. Ei isi vad de treaba lor. Noi suntem de vina ca urmarim stirile despre ei... Noi cerem si cream idoli pe banda rulanta.

@xerses - "Eu tot mai cred ca datorita lui Brad Pitt, Angelina Jolie este avantajata la contractele din filme...."
Nu sunt sigur ca Brad Pitt e cauza. Parerea mea e ca Angelina nu e o actrita grozava. Mai des vine Craciunul decat face ea un rol bun...

AimeeLov pe 5 septembrie 2011 12:02
Ii logic , este foarte mediatizat, dar in acelasi timp dau si foarte bine pe ecran.:)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells