Jonathan Rhys Meyers va juca în Star Wars: Episode VII

de Cristina Grigore în 21 Mai 2013
Fostul Henry al VIII-lea din The Tudors va putea fi văzut din toamnă ca protagonist al serialului NBC Dracula

Starul lui The Tudors pare a-și fi asigurat un rol în viitorul blockbuster al lui 2015, Star Wars: Episode VII. Site-ul Latino Review a publicat informația și a punctat că relația profesională dintre Jonathan Rhys Meyers și J.J. Abrams s-a legat pe platourile de filmare ale lui Mission: Impossible III.

Irlandezul de 35 de ani va împărți așadar ecranul cu Mark Hamill, Carrie Fisher și Harrison Ford, care și-au anunțat revenirea în franciză, scenariul filmului stând sub bagheta lui Michael Arndt.

Pe fostul Henry al VIII-lea îl vei putea vedea din toamnă drept protagonist al serialului NBC Dracula, iar pe marele ecran va avea o apariție în The Mortal Instruments: City of Bones.

Exploreaza subiecte similare:

The Tudors, Star Wars: Episode VII, Jonathan Rhys Meyers, J.J. Abrams, Mission: Impossible III, Mark Hamill, Carrie Fisher, Harrison Ford, Michael Arndt, The Mortal Instruments: City of Bones

Alte știri din cinema

The Apprentice la Cannes: Sebastian Stan interpretează un tânăr Donald Trump într-un film ce relevă corupția din America anilor '70 și '80

Regizorul iranian Ali Abbasi a adus săptămâna aceasta în prim-plan la Cannes filmul The Apprentice, ce explorează ascensiunea lui Donald Trump, de la fiu de milionar la mogul imobiliar necruțător.

Ce-ar fi dacă nu s-ar povesti? Ne-am crea toți niște preteni imaginari ca în IF

IF, pelicula lui John Krasinski din 2024, va intra în cinematografe din data de 31 mai, titlu care are un double entendre: o dată cel propriu-zis al cuvântului "if" din engleză (dacă), dar și acronimul I.F., imaginary friends (prieteni imaginari).

Primele imagini cu Liam Hemsworth în rolul lui Geralt din Rivia pentru cel de-al patrulea sezon al seriei The Witcher

Fanii seriei "The Witcher" de pe Netflix vor avea parte de o schimbare majoră, odată cu preluarea rolului principal de către Liam Hemsworth în sezoanele 4 și 5

Megalopolis, pariul de 120 de milioane de dolari al lui Francis Ford Coppola

Filmul teribil de ambițios pe care Coppola visa să-l facă de peste 40 de ani și pe care l-a finanțat cu aproximativ 120 de milioane de dolari din bani proprii a avut premiera pe Croazetă și a fost întâmpinat de critici cu păreri mixte.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Fourleaf22 pe 21 mai 2013 10:11
Nu mai puneti titluri din astea la articole, de parca ar fi ceva cert. Nu a fost dat nici un anunt oficial, deci pana atunci e doar un zvon publicat de un singur site....
alex_il_fenomeno pe 24 iunie 2013 12:21
Un rol foarte important, sper sa il faca in stilul sau caracteristic.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells