Kit Harington a plâns după ce a citit scenariul ultimului episod din Urzeala Tronurilor

de Gloria Sauciuc în 22 Oct 2017
Harington va filma ultimele scene în Belfast, Irland de Nord, cerându-i-se discreție din partea producătorilor

Actorul Kit Harington , în vârstă de 30 de ani, interpretul lui Jon Snow în popularul serial HBO a relatat vineri, ca invitat al emisiunii The One Show, că a plâns împreună cu colegii de filmări în timp ce au citit cu toții scenariul.

„Am citit împreună în cursul săptămânii trecute, așa că știu acum totul”, relata Harington, ironizând replica pe care o primește personajul său „Nu știi nimic”. Și continuă: „Am plâns la final. Trebuie să luați în calcul că după opt ani de serial - nimănui nu îi pasă mai mult de el decât nouă”.

Serialul fantasy, în care mai apar Lena Headey, Peter Dinklage și Emilia Clarke se va încheia după sezonul 8, care va avea premiera fie în 2018 fie în 2019. „A fost un proiect mai lung decât oricare altul în care am participat vreodată - fie școală, universitate sau orice altceva. Îmi vine să plâng când mă gândesc la asta. Va fi straniu când îmi voi lua la revedere de la toți și voi fi jucat ultima scenă cu una sau cu altă persoană”, a continuat. „Nu doar că te-ai atașat de ei, dar mulți alți oameni s-au atașat de ei”.

Harington va filma ultimele scene în Belfast, Irland de Nord, cerându-i-se discreție din partea producătorilor.

Harington s-a logodit de curând cu o colegă de platou din GoT, Rose Leslie, cu care este împreună din 2012. Cei doi și-au anunțat logodna în The Times, luna trecută.

Sezonul opt al serialului Game of Thrones debutează pe 15 aprilie. Urmărește finala Game of Thrones pe HBO GO!

Exploreaza subiecte similare:

Kit Harington, Game of Thrones, Rose Leslie

Alte știri din cinema

The Apprentice la Cannes: Sebastian Stan interpretează un tânăr Donald Trump într-un film ce relevă corupția din America anilor '70 și '80

Regizorul iranian Ali Abbasi a adus săptămâna aceasta în prim-plan la Cannes filmul The Apprentice, ce explorează ascensiunea lui Donald Trump, de la fiu de milionar la mogul imobiliar necruțător.

Ce-ar fi dacă nu s-ar povesti? Ne-am crea toți niște preteni imaginari ca în IF

IF, pelicula lui John Krasinski din 2024, va intra în cinematografe din data de 31 mai, titlu care are un double entendre: o dată cel propriu-zis al cuvântului "if" din engleză (dacă), dar și acronimul I.F., imaginary friends (prieteni imaginari).

Primele imagini cu Liam Hemsworth în rolul lui Geralt din Rivia pentru cel de-al patrulea sezon al seriei The Witcher

Fanii seriei "The Witcher" de pe Netflix vor avea parte de o schimbare majoră, odată cu preluarea rolului principal de către Liam Hemsworth în sezoanele 4 și 5

Megalopolis, pariul de 120 de milioane de dolari al lui Francis Ford Coppola

Filmul teribil de ambițios pe care Coppola visa să-l facă de peste 40 de ani și pe care l-a finanțat cu aproximativ 120 de milioane de dolari din bani proprii a avut premiera pe Croazetă și a fost întâmpinat de critici cu păreri mixte.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
unkn0wn pe 22 octombrie 2017 23:10
Mor aproape toti, exceptie Tyrion, Misandei, Davos, copilul lui Daenerys si al lui Jon Snow si Bron, restul mor. ....
VIBERS pe 23 octombrie 2017 00:00
Ai uitat-o pe Sansa si pe Arya.Oricum la cat de imprevizibil este serialul este posibil sa avem chiar si un happy end ca si la LOTR.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells