Lansare internaţională de 102,5 milioane de dolari pentru War for the Planet of the Apes

de Cristina Grigore în 17 Iul 2017
Spider-Man: Homecoming este detronat, comedia romantică The Big Sick urcă trei locuri în topul zece al încasărilor americane

War for the Planet of the Apes, al treilea film al francizei relansate de 20th Century Fox, Planet of the Apes, a debutat cu 102,5 milioane de dolari internaţional.

Potrivit BoxOfficeMojo.com, pelicula regizată de Matt Reeves a strâns 56,6 milioane de dolari pe teritoriul nord-american şi a detronat astfel pelicula Sony Pictures Spider-Man: Homecoming. Cifra de lansare o depăşeşte pe cea a lui Rise of the Planet of the Apes – 54,8 milioane de dolari, dar este întrecută de cea a lui Dawn of the Planet of the Apes, ce se ridică la 72,6 milioane.

Internaţional, pelicula a avut încasări de 46 de milioane din 61 de pieţe de film. Urmează să fie lansată în Franţa, Germania, Japonia, Coreea de Sud şi China.

Box office-ul Statelor Unite din acest sfârşit de săptămână este completat de noul film Spider-Man, cu încasări de 45,2 milioane, Despicable Me 3 (18,7 milioane), Baby Driver (8,7 milioane) şi, pe locul cinci în top (un avans de trei poziţii în clasament), The Big Sick, o comedie romantică bine primită de critici, cu încasări de 7,6 milioane de dolari în acest sfârşit de săptămână.

Exploreaza subiecte similare:

War for the Planet of the Apes, Spider-Man: Homecoming, Despicable Me 3, Baby Driver, The Big Sick 

Alte știri din cinema

The Apprentice la Cannes: Sebastian Stan interpretează un tânăr Donald Trump într-un film ce relevă corupția din America anilor '70 și '80

Regizorul iranian Ali Abbasi a adus săptămâna aceasta în prim-plan la Cannes filmul The Apprentice, ce explorează ascensiunea lui Donald Trump, de la fiu de milionar la mogul imobiliar necruțător.

Ce-ar fi dacă nu s-ar povesti? Ne-am crea toți niște preteni imaginari ca în IF

IF, pelicula lui John Krasinski din 2024, va intra în cinematografe din data de 31 mai, titlu care are un double entendre: o dată cel propriu-zis al cuvântului "if" din engleză (dacă), dar și acronimul I.F., imaginary friends (prieteni imaginari).

Primele imagini cu Liam Hemsworth în rolul lui Geralt din Rivia pentru cel de-al patrulea sezon al seriei The Witcher

Fanii seriei "The Witcher" de pe Netflix vor avea parte de o schimbare majoră, odată cu preluarea rolului principal de către Liam Hemsworth în sezoanele 4 și 5

Megalopolis, pariul de 120 de milioane de dolari al lui Francis Ford Coppola

Filmul teribil de ambițios pe care Coppola visa să-l facă de peste 40 de ani și pe care l-a finanțat cu aproximativ 120 de milioane de dolari din bani proprii a avut premiera pe Croazetă și a fost întâmpinat de critici cu păreri mixte.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells