Liam Neeson iubeşte din nou. „Este o femeie extrem de cunoscută”, a declarat starul

de Cristina Grigore în 11 Feb 2016
De la Kristen Stewart la Sharon Stone, presa mondenă încearcă să afle identitatea noii sale partenere

Starul filmelor Taken, Liam Neeson, a făcut recent o declaraţie ce a incitat publicaţiile mondene. Într-un interviu acordat publicaţiei Irish Independent, actorul a vorbit depre noua sa iubită, „o femeie extrem de cunoscută”, a cărei identitate a preferat să nu o divulge, pentru a nu o pune într-o situaţie jenantă. A mărturisit însă că se gândeşte la un cadou potrivit pentru Ziua Îndrăgostiţilor. „Pentru ea, voi depune tot efortul. Găsesc, totuşi, uimitor, cum poate schimba viaţa unei femei un simplu buchet de flori proaspăt culese”,  a spus el.

Diane Lane, Charlize Theron, Halle Berry, Uma Thurman, Susan Sarandon, Sharon Stone şi chiar Kristen Stewart au fost până acum asociate de presă noii poveşti de dragoste pe care o trăieşte actorul. Dar numele „norocoasei” rămâne încă un mister.

Neeson, acum în vârstă de 63 de ani, a fost căsătorit – după o viaţă amoroasă plină, în care a avut ca partenere o mulţime de actriţe celebre – cu Natasha Richardson, actriţă britanică, fiica Vanessei Redgrave. Casnicia lor, în urma căreia au venit pe lume şi cei doi băieţi ai cuplului, a durat din 1994 până în 2009, când Natasha a fost victima unui tragic accident la schi. Singura relaţie ulterioară a actorului a fost cea cu editoarea londoneză Freya St Johston, încheiată însă în 2012.

Exploreaza subiecte similare:

Liam Neeson, actor, Diane Lane, Charlize Theron, Halle Berry, Uma Thurman, Susan Sarandon, Sharon Stone, Kristen Stewart

Alte știri din cinema

The Apprentice la Cannes: Sebastian Stan interpretează un tânăr Donald Trump într-un film ce relevă corupția din America anilor '70 și '80

Regizorul iranian Ali Abbasi a adus săptămâna aceasta în prim-plan la Cannes filmul The Apprentice, ce explorează ascensiunea lui Donald Trump, de la fiu de milionar la mogul imobiliar necruțător.

Ce-ar fi dacă nu s-ar povesti? Ne-am crea toți niște preteni imaginari ca în IF

IF, pelicula lui John Krasinski din 2024, va intra în cinematografe din data de 31 mai, titlu care are un double entendre: o dată cel propriu-zis al cuvântului "if" din engleză (dacă), dar și acronimul I.F., imaginary friends (prieteni imaginari).

Primele imagini cu Liam Hemsworth în rolul lui Geralt din Rivia pentru cel de-al patrulea sezon al seriei The Witcher

Fanii seriei "The Witcher" de pe Netflix vor avea parte de o schimbare majoră, odată cu preluarea rolului principal de către Liam Hemsworth în sezoanele 4 și 5

Megalopolis, pariul de 120 de milioane de dolari al lui Francis Ford Coppola

Filmul teribil de ambițios pe care Coppola visa să-l facă de peste 40 de ani și pe care l-a finanțat cu aproximativ 120 de milioane de dolari din bani proprii a avut premiera pe Croazetă și a fost întâmpinat de critici cu păreri mixte.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells