Meg Ryan, din nou pe micul ecran în Picture Paris

de Cristina Grigore în 5 Ian 2017
Starul lui When Harry Met Sally, acum în vârstă de 55 de ani, a avut un rol şi în serialul Web Therapy

Starul anilor ‘80 și ‘90 – cu filme ca When Harry Met Sally, Sleepless in Seattle şi You’ve Got Mail – actriţa Meg Ryan (55 de ani) a fost distribuită într-un nou serial TV.

Potrivit informaţiilor site-ului Deadline.com, serialul se va numi Picture Paris şi se va axa pe aventurile unui cuplu din provincie care, deprimat după plecarea de acasă a copiilor, hotărăşte să facă o călătorie în Franţa. Planul nu merge însă deloc aşa cum şi l-au imaginat…

Creatorul serialului este Brad Hall, povestea fiind inspirată un scurtmetrajul cu acelaşi nume realizat în 2011 împreună cu soţia sa, starul lui Seinfeld şi Veep, Julia Louis-Dreyfus. Hall se ocupa de scenariu, regie şi proucţie – printre producătorii executivi se va afla şi Ryan.

Actriţa a mai avut apariţii în seriale TV - Web Therapy, Curb Your Enthusiasm – însă Picture Paris va marca primul său rol central la TV de la serialul din 1985, Wildside. Ryan a debutat şi în regie în 2015, cu drama Ithaca, în care a şi jucat, alături de Tom Hanks. 

Exploreaza subiecte similare:

Meg Ryan, actor, Picture Paris, When Harry Met Sally, Sleepless in Seattle, You’ve Got Mail, Web Therapy, Curb Your Enthusiasm, Ithaca

Alte știri din cinema

The Apprentice la Cannes: Sebastian Stan interpretează un tânăr Donald Trump într-un film ce relevă corupția din America anilor '70 și '80

Regizorul iranian Ali Abbasi a adus săptămâna aceasta în prim-plan la Cannes filmul The Apprentice, ce explorează ascensiunea lui Donald Trump, de la fiu de milionar la mogul imobiliar necruțător.

Ce-ar fi dacă nu s-ar povesti? Ne-am crea toți niște preteni imaginari ca în IF

IF, pelicula lui John Krasinski din 2024, va intra în cinematografe din data de 31 mai, titlu care are un double entendre: o dată cel propriu-zis al cuvântului "if" din engleză (dacă), dar și acronimul I.F., imaginary friends (prieteni imaginari).

Primele imagini cu Liam Hemsworth în rolul lui Geralt din Rivia pentru cel de-al patrulea sezon al seriei The Witcher

Fanii seriei "The Witcher" de pe Netflix vor avea parte de o schimbare majoră, odată cu preluarea rolului principal de către Liam Hemsworth în sezoanele 4 și 5

Megalopolis, pariul de 120 de milioane de dolari al lui Francis Ford Coppola

Filmul teribil de ambițios pe care Coppola visa să-l facă de peste 40 de ani și pe care l-a finanțat cu aproximativ 120 de milioane de dolari din bani proprii a avut premiera pe Croazetă și a fost întâmpinat de critici cu păreri mixte.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
serban_ionescu pe 31 martie 2017 15:45
Intr'adevar, o deosebit de frumoasa, "dulce" si atractiva artista cu o figura tipica de frumoasa, "pura" si "nevinovata" la varsta tineretii ei !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells