Mila Kunis şi Channing Tatum încep filmările la Jupiter Ascending

de Cristina Grigore în 16 Apr 2013
Filmul este noul proiect al lui Lana şi Andy Wachowski după aclamatul Cloud Atlas

Studiourile Warner Bros. au definitivat distribuţia lui Jupiter Ascending, noul proiect al lui Lana şi Andy Wachowski şi au demarat deja filmările, anunţă ThePlaylist.com.

Mila Kunis şi Channing Tatum vor fi protagoniştii acestei aventuri SF, al cărui sinopis explică: „Jupiter Jones (Kunis) a venit pe lume într-o noapte în care cerul prevestea că este predestinată unor fapte măreţe. Acum o femeie în toată firea, Jupiter visează la stele dar se trezeşte la cruda realitate a vieţii sale compuse dintr-un job de curăţat toalete şi un lung şir de despărţiri urâte. Abia atunci când Caine (Tatum), un fost militar supus modificărilor genetice, ajunge pe Pământ pentru a da de urma ei, începe Jupiter să-şi întrezărească soarta ce o aştepta datorită semnăturii sale genetice, ce o face destinatara unei moşteniri extraordinare, cu puterea de a modifica balanţa Cosmosului”.

Jupiter Ascending va fi lansat în Statele Unite pe 25 iulie 2014. Printre actorii ce vor defila pe platourile de filmare îi veţi mai recunoaşte pe Sean Bean (Game of Thrones) şi Eddie Redmayne (Les Misérables).

Exploreaza subiecte similare:

Jupiter Ascending, Andy Wachowski, Mila Kunis, Channing Tatum, Sean Bean, Eddie Redmayne

Alte știri din cinema

The Apprentice la Cannes: Sebastian Stan interpretează un tânăr Donald Trump într-un film ce relevă corupția din America anilor '70 și '80

Regizorul iranian Ali Abbasi a adus săptămâna aceasta în prim-plan la Cannes filmul The Apprentice, ce explorează ascensiunea lui Donald Trump, de la fiu de milionar la mogul imobiliar necruțător.

Ce-ar fi dacă nu s-ar povesti? Ne-am crea toți niște preteni imaginari ca în IF

IF, pelicula lui John Krasinski din 2024, va intra în cinematografe din data de 31 mai, titlu care are un double entendre: o dată cel propriu-zis al cuvântului "if" din engleză (dacă), dar și acronimul I.F., imaginary friends (prieteni imaginari).

Primele imagini cu Liam Hemsworth în rolul lui Geralt din Rivia pentru cel de-al patrulea sezon al seriei The Witcher

Fanii seriei "The Witcher" de pe Netflix vor avea parte de o schimbare majoră, odată cu preluarea rolului principal de către Liam Hemsworth în sezoanele 4 și 5

Megalopolis, pariul de 120 de milioane de dolari al lui Francis Ford Coppola

Filmul teribil de ambițios pe care Coppola visa să-l facă de peste 40 de ani și pe care l-a finanțat cu aproximativ 120 de milioane de dolari din bani proprii a avut premiera pe Croazetă și a fost întâmpinat de critici cu păreri mixte.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
mariusdbrsc pe 16 aprilie 2013 13:19
Cloud Atlas a fost exceptional sper sa fie si acesta macar la fel!!!!!!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells