Noutăţi Netflix: iată recomandările sfârşitului de an

de Ştefan Dobroiu în 29 Nov 2018
12 filme şi seriale de văzut pe Netflix în decembrie 2018

În fiecare lună, Netflix face disponibile zeci de filme şi seriale. Iată mai jos recomandările Cinemagia în ceea ce priveşte oferta lunii decembrie. Cum timpul nostru este atât de limitat, iar oferta este mai mult decât bogată, ne-am concentrat asupra titlurilor (sau a sezoanelor) noi. Din recomandări nu lipsesc filme premiate cu trofee prestigioase, dar nici... o soap opera supranaturală cu sirene. Cu siguranţă vei găsi ceva pe gustul tău.

Dogs of Berlin/7 decembrie
După captivantul Dark, Netflix propune o nouă producţie germană, thriller-ul poliţist Dogs of Berlin. Moartea suspectă a unui fotbalist profesionist declanşează o investigaţie ce va pune reflectorul pe mai toate clasele societăţii germane, de la imigranţi ilegali şi mafie la cei mai puternici oameni ai ţării.

Mowgli: Legend of the Jungle/7 decembrie
După succesul de casă The Jungle Book, filmul lui Andy Serkis a fost considerat riscant pentru o lansare în cinematografe, prin urmare iată-l preluat de Netflix. Cum povestea o cunoaştem cu toţii, probabil îl vom vedea doar pentru a ne dumiri dacă este mai bun sau mai slab decât producţia Disney de acum doi ani.

El Recluso/The Inmate/7 decembrie
Un thriller de acţiune inspirat de un serial argentinian de acum doi ani. Când fiica unui judecător este răpită, un fost soldat se infiltrează într-o închisoare de maximă siguranţă pentru a afla dacă făptaşii nu fac parte dintr-un grup infracţionali ce cuprinde atât deţinuţi cât şi gardieni.

The Protector/14 decembrie
Când auzim de lansarea unui serial turceşti ne aşteptăm ca acesta să fie o telenovelă, dar iată că Netflix ne demontează prejudecăţile cu The Protector, povestea unui tânăr care, după ce obţine puteri mistice de la un talisman, înfruntă forţe întunecate, încercând în acelaşi timp să dezlege un mister din trecut.

Travelers (sezonul 3)/14 decembrie
Premisa complicată (zeci de "călători" dintr-un viitor postapocaliptic îşi transferă conştiinţele în corpurile unor oameni din prezent pentru a se implica în societate şi împiedica un cataclism), scenariul imprevizibil, ritmul alert şi personajele convingătoare au transformat acest serial creat de canadianul Brad Wright (cunoscut pentru serialele Stargate) într-un succes de public. Iar la începutul noului sezon viitorul e mai incert ca niciodată.

Tidelands/14 decembrie
Dacă ţi-am atras atenţia cu "telenovele supranaturale cu sirene" la începutul acestui articol, iată că am ajuns şi la probabil cea mai imprevizibilă ofertă a lunii. Tidelands este primul serial original Netflix realizat în Australia şi are în centrul atenţiei o femeie care se întoarce în satul de pescari natal, unde descoperă un extraordinar mister.

Roma/14 decembrie
Văzut deja pe marile ecrane în cadrul festivalului Les films de Cannes a Bucarest, cel mai nou film al mexicanului Alfonso Cuarón a câştigat Leul de Aur la festivalul de la Veneţia, unele publicaţii precum revista Time etichetându-l drept "cel mai bun film al lui 2018". Povestea are loc la începutul anilor '70 în Ciudad de Mexico şi are în centrul atenţiei mai multe personaje feminine.

Bird Box/21 decembrie
Un horror postapocaliptic regizat de Susanne Bier, una dintre cele mai cunoscute regizoare europene, cu Sandra Bullock în rolul principal? Bird Box este din start interesant, în ciuda asemănărilor evidente cu A Quiet Place: când rasa umană este atacată de entităţi care iau forma celor mai cumplite temeri ale noastre, o femeie încearcă să-şi salveze copiii legându-se la ochi şi încercând să se pună la adăpost de atacatori.

Perfume/21 decembrie
O adaptare a cărţii omonime a lui Patrick Süskind, serialul aduce acţiunea în zilele noastre, păstrându-i punctul central: un bărbat care ucide adolescente pentru a le transforma esenţa în cel mai îmbătător parfum creat vreodată.

Bad Seeds/Mauvaises herbes/21 decembrie
Comedie franceză scrisă şi regizată de comicul Kheiron, care joacă şi rolul principal, alături de mai cunoscuţii Catherine Deneuve şi André Dussollier. Eroul este Wael, un fost copil al străzii devenit escroc mărunt şi nevoit să înfrunte fel de fel de peripeţii.

You/26 decembrie
Cu un al doilea sezon deja confirmat încă dinainte de premieră, You s-a lansat în septembrie pe canalul Lifetime şi acum poate fi văzut pe Netflix. Când o tânără este salvată de la un accident mortal de un librar chipeş, acest gest aparent dezinteresat duce la o poveste de dragoste. Dar ce nu ştie eroina este că noul iubit o urmăreşte de mult timp şi este gata de orice pentru a rămâne cu ea.

Selection Day/28 decembrie
Producţia Netflix Sacred Games (în continuare cu un rating peste 9 pe imdb.com) a dovedit că India poate produce thriller de calitate (cronica noastră aici) şi drama sportivă Selection Day nu face decât să lărgească posibilităţile de producţie nebollywoodiene: un tânăr jucător de cricket are parte de o mulţime de provocări în încercarea sa de a deveni un star al acestui sport extrem de popular în India.

Ce vei vedea în decembrie pe Netflix?

Exploreaza subiecte similare:

Tidelands, Dogs of Berlin, Mowgli, Mauvaises herbes , The Protector, Travelers, roma, Bird Box, Perfume, Selection Day, You, Sacred Games , El Recluso 

Alte știri din cinema

The Apprentice la Cannes: Sebastian Stan interpretează un tânăr Donald Trump într-un film ce relevă corupția din America anilor '70 și '80

Regizorul iranian Ali Abbasi a adus săptămâna aceasta în prim-plan la Cannes filmul The Apprentice, ce explorează ascensiunea lui Donald Trump, de la fiu de milionar la mogul imobiliar necruțător.

Ce-ar fi dacă nu s-ar povesti? Ne-am crea toți niște preteni imaginari ca în IF

IF, pelicula lui John Krasinski din 2024, va intra în cinematografe din data de 31 mai, titlu care are un double entendre: o dată cel propriu-zis al cuvântului "if" din engleză (dacă), dar și acronimul I.F., imaginary friends (prieteni imaginari).

Primele imagini cu Liam Hemsworth în rolul lui Geralt din Rivia pentru cel de-al patrulea sezon al seriei The Witcher

Fanii seriei "The Witcher" de pe Netflix vor avea parte de o schimbare majoră, odată cu preluarea rolului principal de către Liam Hemsworth în sezoanele 4 și 5

Megalopolis, pariul de 120 de milioane de dolari al lui Francis Ford Coppola

Filmul teribil de ambițios pe care Coppola visa să-l facă de peste 40 de ani și pe care l-a finanțat cu aproximativ 120 de milioane de dolari din bani proprii a avut premiera pe Croazetă și a fost întâmpinat de critici cu păreri mixte.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells