O poveste încâlcită se lansează pe BLU-RAY şi DVD!

4 Mai 2011
O poveste încâlcită se lansează pe BLU-RAY şi DVD!

Pro Video lansează O poveste încâlcită/Tangled în premieră pe BLU-RAY Combo Pack şi DVD, o animaţie captivantă din lumea fermecătoare a personajelor Walt Disney.

Sâmbătă, 7 mai, cei mici sunt aşteptaţi în Diverta Plaza România începând cu oră 17.00 pentru a lua parte la o reprezentaţie de teatru de păpuşi ca-n poveşti. 

Ioana Ginghina, Alexandru Papadopol, Elvira Deatcu şi Pavel Bartoş se numără printre părinţii celebri care vor veni împreună cu cei mici pentru a petrece câteva ore într-o lume a poveştilor. De la eveniment nu vor lipsi nici Mădălina Drăghici, Adela Popescu şi Diana Dumitrescu, mari fane ale animaţiilor Disney. Alături de actori, copiii vor avea ocazia să înveţe poezii, cântecele, să participe la jocuri amuzante sau sesiuni de facepainting şi să interacţioneze cu personaje magice. 

Adaptarea unui basm clasic al Fraţilor Grimm, animaţia Disney O poveste încâlcită/Tangled, redă cu mult umor şi fantezie călătoria captivantă a prinţesei Rapunzel (voce Mandy Moore). Răpită de mică de către vrăjitoarea Gothel (voce Donna Murphy) pentru proprietăţile magice ale părului ei, care descântat într-un anume mod îi menţine acesteia tinereţea veşnică, fetiţa e familiară doar cu modul de viaţă creat de mama vitregă. Rapunzel va sta astfel închisă într-un turn, fără niciun contact cu lumea exterioară, iar acest mod de viaţă este singurul pe care îl cunoaşte.

Cea mai mare dorinţă de ziua ei este de a fi lăsată să vadă cum arată lumea de jos, iar aceasta i se va îndeplini mai repede decât s-ar fi aşteptat, atunci când Flynn Rider (voce Zachary Levi), un tânăr căutat în regat pentru tâlhărie, ajunge, încercând să scape de urmăritori, chiar în turn. Pornind într-o călătorie plină de peripeţii alături de acesta, Rapunzel va descoperi pentru prima dată lumea reală din exteriorul zidurilor, va trăi primele momente de iubire şi îi va regăsi pe cei care i-au dat viaţă, într-o animaţie fermecătoare.

Despre cum a apărut ideea filmului, dar şi alte detalii din spatele camerelor de filmat poţi afla urmărind elementele bonus exclusive de pe DVD şi BLU-RAY Combo Pack: Descâlcirea Poveştii - Making Of, Aniversarea de 50 de ani, Introducerile iniţiale cu cartea de poveşti (Versiune 1/Versiune 2).

Un produs marca Walt Disney Studios Home Entertainment şi distribuit de către Pro Video, O poveste încâlcită va putea fi achiziţionat pe DVD şi BLU-RAY Combo Pack (BLU-RAY şi DVD) cu o reducere de 10% doar în cadrul evenimentului.

Intrarea este liberă! 

Părerea ta

Spune-ţi părerea
catasmile17 pe 4 mai 2011 20:04
eu va recomand sa-l vedeti !!!!!!
este un film foarte frumos!!!

legolas05 pe 4 mai 2011 20:54
da..este...lam vazut
Plume pe 5 mai 2011 13:59
Must have. Must see. :)
Oana pe 5 mai 2011 19:03
e suuuper filmul! L-am vazut 3 D la Mall cu fetita mea. Dar CDul la un moment dat apare la vanzare in magazine? sa-l putem revedea?
alex_il_fenomeno pe 12 mai 2011 19:18
wow , de abia acum se lanseaza pe DVD ? credeam ca se gaseste de mult ...
luciano1990 pe 29 ianuarie 2012 12:57
este un film foarte frumos si povestea este foarte frumoasa

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells