Ochelari 3D de firmă

de Ştefan Dobroiu în 19 Sep 2009
Ochelari 3D de firmă

Variety a întrebat unde trebuie şi a aflat că premiera mondială a filmului Avatar va fi precedată de punerea în vânzare a unor ochelari 3D de firmă, alternative mult mai estetice la aceiaşi ochelari butucănoşi pe care îi primim la intrarea în sala de cinema. Unul dintre designerii celebri implicaţi în proiect este Gucci, iar ochelarii vor putea fi achiziţionaţi în anumite magazine, în serii limitate şi desigur foarte scumpe. Bineînţeles, pentru următoarea perioadă de timp România nu se va afla pe lista ţărilor unde cei mai cool ochelari 3D vor fi disponibili, dar cu siguranţă nu va trece mult timp până când cinefilul român va putea scoate din tocul personal, plin de emfază, o strălucitoare pereche Gucci sau Armani.

Cei de la Variety spun că în cursul anului viitor vom putea merge la cinema şi cu ochelari 3D cu dioptrii! Mai mult, vor fi disponibili ochelari de dimensiuni reduse (şi probabil în culori vesele) pentru cei mai mici dintre cinefili, care-l vor putea urmări pe Shrek la anul cu propriile lor dispozitive obligatorii pentru a "îmblânzi" imaginile 3D.

Ce zici, ai da câteva sute de lei pentru propria ta pereche de ochelari? Înainte de a răspunde îţi aducem aminte că din 2012 mult mai multe din premierele de la cinema vor fi în format 3D.

Taguri:  Avatar

Părerea ta

Spune-ţi părerea
djnenea pe 19 septembrie 2009 13:12
este o idee foarte buna...:D
chiar ma bucur sa vad asa ceva:D
insca cu toate astea....nu stiu cat de multa lume v-a mai merge la cinema daca vor aparea televizoarele 3D sau laptopurile....s-au facut deja proiecte si cica in 2010 vor aparea primele televiozare 3D.....binenteles ca vor ffi destul de scumpe dar cu timpul pretul lor v-a scadea si pana in 2012 sigur vor aparea multe companii cu multe oferte....
oricum...e o idee buna cu acesti ochelari:D....insa nu ar strica daca ar fi mai ieftini...va dati seama ce preturi vor avea acesti ochelari...nu multi isi vor permite acest moft;))

EU pe 19 septembrie 2009 18:52
HAOLEU...MANCATI'ASI....NU MA POT DUCE FRATIORUL MEU LA 3D AFARA HOCHELARI GUCI....CE CRIZA FINASHIARA...??? BEY BAIETI....DAR VERSACE NU ESTE ???

(Asta ne mai trebuia....suntem cei mai mari cretini...)

eko pe 19 septembrie 2009 21:10
Eu zic ca este ce-a mai mare porcarie cu ochelari 3D . Tot cel mai bine este sa lase filmele asa cum se faceau pana acum simplu nu cu ochelari . Inca o metoda nereusita de a aduce oameni la cinema. Acum la inceput lumea curioasa se duce sa vada cum se vede 3D dar dupa un timp o sa se sature. Acum se fac ochelari de firma ce porcarie.
kensu pe 19 septembrie 2009 21:37
e mult mai bine cu 3d ca ai alta viziune ca spectator.chiar ai impresia ca esti in film langa personaj,in mijlocul actiunii.daca ti e nu ti plac 3d urile e alta chestie.le vezi la cinema in format normal.dar eu o sa ma duc sa vad avatar in 3D (nu mi trebuie neaparat ochelari versace sau armani ca i folosesc decat o data anu asta).sper sa vina cinema city si in rm valcea sa faca un cinema pana in 2012 .sper.....
mihai pe 20 septembrie 2009 09:44
idee geniala ...de unde ?! :)) ...dar ma gandesc ca multi ar fi ceva de genul "woooow" si si-ar dori o pereche......CHITCH !!!!! :|
jroberto pe 20 septembrie 2009 10:58
Snobism. Ce ma intereseaza design-ul ochelarilor? Oricum, iti da la cinema. Parca o sa vad lume cu ochelari din astia pe strada. Mai bine dau cateva sute de lei pe niste ochelari de soare de firma.
10nutz_413x pe 21 septembrie 2009 09:22
Pai frate, ochelarii vin gratis in sala de cinema de fiecare data cand mergi la film 3d...deci e o mare prostie
FarkaS pe 21 septembrie 2009 11:16
Si uite asa se umple afaceristul de bani...
alin pe 28 octombrie 2009 19:24
cum vad si eu 3d am film ochelari si vreau sa vad pe dvd am 3d pe dvd
Liviu A pe 9 noiembrie 2009 01:30
La ora actuala sunt 4 tehnologii 3D. Fiecare necesita un anumit tip de ochelari. Iti iei o pereche la 100 - 200 RON si te trezesti la cinema ca nu poti sa vezi filmul. Trebuie mai intai sa te informezi ce tip de ochelari iti trebuie pentru cinema-ul preferat si abia apoi sa iti cumperi. Am gasit site-uri ce comercializeaza si la noi ochelari (http://www.3d-shop.ro/) la un pret destul de convenabil. Poate cineva mai informat sa posteze niste date despre acesti ochelari, cum sa ii alegem. La noi am vazut ca e la moda Dolby Digital 3D si in curand va apare si IMAX.
Daniek pe 9 iulie 2010 03:36
@eko dc sa fi lasat filmele asa cum sunt ? dc nu le-au lasat la inceput cum au fost FILME MUTE, de ce le-au facut cu sunet si color ? de ce sa evoluam ?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells