Prea mulţi villaini în The Amazing Spider-Man 2? Marc Webb explică cum stau de fapt lucrurile

de Cristina Grigore în 11 Mar 2014
,,Villain-ul principal este Electro. Orice alt personaj negativ apare datorită lui", spune acesta

Odată cu apariţia articolelor despre personajele şi acţiunea din The Amazing Spider-Man 2, fanii seriei şi-au exprimat îngrijorarea vizavi de abundenţa personajelor negative ce apar în film. Regizorul Marc Webb a ţinut să explice cum stau de fapt lucrurile, într-un interviu preluat de ThePlaylist.com.

Astfel, cineastul a arătat că Rhino, interpretat de Paul Giamatti, va apărea în film pentru numai patru minute. ,,Totul ţine de modul în care a fost imaginată povestea. Suntem conştienţi de obiecţiile fanilor vizavi de acest tip de filme”, a spus acesta.

,,Villain-ul principal este Electro. Orice alt personaj negativ apare datorită lui. Am avut grijă să facem atractive poveştile. Trebuie să te asiguri că ai creat obstacole greu de depăşit. Ne-am dorit să aducem în acţiune piedici fizice dar şi emoţionale dificile. Rihno apare doar patru minute în film, aşa că e o prezenţă rezonabilă, vă veţi da seama de asta când veţi vedea filmul, sunt sigur”, a mai explicat Webb.

Din distribuţia lui The Amazing Spider-Man 2 fac parte Electro (Jamie Foxx), Rhino (Giamatti) şi The Green Goblin (Dane DeHaan), alături de Andrew Garfield (Spider-Man) şi Emma Stone (Gwen Stacy). Cei de la Sony Pictures lucrează acum la două filme inspirate de universul Spider-Man: The Sinister Six şi Venom.

Exploreaza subiecte similare:

Marc Webb, The Amazing Spider-Man 2, Paul Giamatti, Jamie Foxx, Dane DeHaan, Andrew Garfield, Emma Stone

Alte știri din cinema

The Apprentice la Cannes: Sebastian Stan interpretează un tânăr Donald Trump într-un film ce relevă corupția din America anilor '70 și '80

Regizorul iranian Ali Abbasi a adus săptămâna aceasta în prim-plan la Cannes filmul The Apprentice, ce explorează ascensiunea lui Donald Trump, de la fiu de milionar la mogul imobiliar necruțător.

Ce-ar fi dacă nu s-ar povesti? Ne-am crea toți niște preteni imaginari ca în IF

IF, pelicula lui John Krasinski din 2024, va intra în cinematografe din data de 31 mai, titlu care are un double entendre: o dată cel propriu-zis al cuvântului "if" din engleză (dacă), dar și acronimul I.F., imaginary friends (prieteni imaginari).

Primele imagini cu Liam Hemsworth în rolul lui Geralt din Rivia pentru cel de-al patrulea sezon al seriei The Witcher

Fanii seriei "The Witcher" de pe Netflix vor avea parte de o schimbare majoră, odată cu preluarea rolului principal de către Liam Hemsworth în sezoanele 4 și 5

Megalopolis, pariul de 120 de milioane de dolari al lui Francis Ford Coppola

Filmul teribil de ambițios pe care Coppola visa să-l facă de peste 40 de ani și pe care l-a finanțat cu aproximativ 120 de milioane de dolari din bani proprii a avut premiera pe Croazetă și a fost întâmpinat de critici cu păreri mixte.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cristi23 pe 11 martie 2014 11:00
patru minute pentru un personaj negativ mi se pare putin.......poate era mai bine sa nu il includa deloc......atata reclama s-a facut pt el si apare doar 4 minute?? pacat.....sper ca per total sa iasa un film bun
radurex25 pe 11 martie 2014 17:56
poate are un rol mai consistent in filmele viitoare si acum doar il introduc
Bayard pe 11 martie 2014 11:08
Toata lumea se gandeste la Spiderman 3 cand vorbeste de numarul prea mare de villaini, dar nu vad de ce ar fi o regula generala. Atata timp cat este un villain principal si restul apar doar in fundal, sau sunt pregatiti pentru alte filme, nu cred ca e vreo problema.
radurex25 pe 11 martie 2014 17:55
corect; faza cu multi villaini a mers destul de bine la x-men (totusi nu stiu daca e un exemplu relevant, avand in vedere ca sunt si multi mutanti)
alex_il_fenomeno pe 24 martie 2014 14:54
El stie mai bine ce face. Sa il lasam sa isi vada de treaba.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells