Pride and Prejudice and Zombies a rămas fără regizor

de Cristina Grigore în 7 Oct 2010
Pride and Prejudice and Zombies a rămas fără regizor

David O. Russell a decis să renunţe la regia filmului Pride and Prejudice and Zombies, adaptarea cărţii cu acelaşi nume a lui Seth Grahame-Smith, după ce Natalie Portman a părăsit proiectul din cauza programului încărcat.

Astfel, regizorul lui Three Kings şi I Heart Huckabees urmează să-şi dezvolte acum proiectul început în urmă cu câteva luni alături de Vince Vaughn, care va avea rolul principal în Old St. Louis, o dramă despre un vânzător ambulant de jucării care îşi reîntâlneşte fiica, interpretată de Chloe Moretz, după o lungă perioadă de timp, lucru care îi schimbă, ireversibil, viaţa.

Din distribuţie ar fi trebuit să facă parte şi Scarlett Johansson, în rolul secretarei  (şi iubitei) personajului interpretat de Vaughn, însă actriţa a fost nevoită să abandoneze filmările din acelaşi motiv ca şi Portman, lipsa de disponibilitate pentru acest proiect.


Russell, care n-a mai regizat un film din 2004, îşi va face revenirea pe marile ecrane cu drama The Fighter, ce îi are în rolurile principale pe Christian Bale si Mark Wahlberg.

El mai are în post-producţie o comedie romantică, Nailed.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells