Primele imagini cu Liam Neeson în Taken 3

de Cristina Grigore în 24 Sep 2014
Filmul apare şi în cinematografele noastre pe 9 ianuarie 2015

Cei de la USA Today au publicat ieri primele imagini din cea de-a treia parte a francizei Taken, în care apar Liam Neeson, Maggie Grace şi Forest Whitaker.

În noul film, Bryan Mills (Neeson) devine cel urmărit, după ce îi este înscenată moartea unei persoane apropiate. „Trebuie să fug şi să mă ascund nu doar de către autorităţi, ci şi de către unele părţi nu tocmai fidele legii”, a explicat actorul. „Bryan Mills şi-a servit cu loialitate ţara, iar acum până şi apărătorii legii se află pe urmele lui”, a continuat actorul.

Taken 3 îl are la cârmă pe Olivier Megaton (Taken 2) şi este programat să apară şi în cinematografele noastre pe 9 ianuarie 2015.

Exploreaza subiecte similare:

Taken 3, Liam Neeson, Maggie Grace, Forest Whitaker

Alte știri din cinema

The Apprentice la Cannes: Sebastian Stan interpretează un tânăr Donald Trump într-un film ce relevă corupția din America anilor '70 și '80

Regizorul iranian Ali Abbasi a adus săptămâna aceasta în prim-plan la Cannes filmul The Apprentice, ce explorează ascensiunea lui Donald Trump, de la fiu de milionar la mogul imobiliar necruțător.

Ce-ar fi dacă nu s-ar povesti? Ne-am crea toți niște preteni imaginari ca în IF

IF, pelicula lui John Krasinski din 2024, va intra în cinematografe din data de 31 mai, titlu care are un double entendre: o dată cel propriu-zis al cuvântului "if" din engleză (dacă), dar și acronimul I.F., imaginary friends (prieteni imaginari).

Primele imagini cu Liam Hemsworth în rolul lui Geralt din Rivia pentru cel de-al patrulea sezon al seriei The Witcher

Fanii seriei "The Witcher" de pe Netflix vor avea parte de o schimbare majoră, odată cu preluarea rolului principal de către Liam Hemsworth în sezoanele 4 și 5

Megalopolis, pariul de 120 de milioane de dolari al lui Francis Ford Coppola

Filmul teribil de ambițios pe care Coppola visa să-l facă de peste 40 de ani și pe care l-a finanțat cu aproximativ 120 de milioane de dolari din bani proprii a avut premiera pe Croazetă și a fost întâmpinat de critici cu păreri mixte.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
adyy95 pe 24 septembrie 2014 09:20
Trebuiau sa ramana cu primele doua, de la primul film pana la al doilea este o diferenta majora, sper sa nu se mentina pe panta descendenta in continuare.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells