Primele imagini din 300: Rise of an Empire

de Cristina Grigore în 9 Apr 2013
Chiar dacă 300: The Rise of an Empire se află sub cârma unui nou regizor, filmul este „legat vizual de cel original”

Site-ul usatoday.com a publicat noi imagini şi o serie de detalii revelatoare despre film oferite de către regizorul acestuia, Noam Murro. Tot o adaptare a benzilor desenate ale lui Frank Miller, Xerxers, acţiunea filmului se desfăşoară în paralel cu bătălia din blockbuster-ul lui Zack Snyder, 300.

De această dată lupta se dă pe mare. Generalul grec Themistocle (Sullivan Stapleton) îşi doreşte să unifice Grecia şi porneşte împotriva armatelor invadatoare ale perşilor, conduse de muritorul transformat în zeu, Xerxes (Rodrigo Santoro) şi Artemisia (Eva Green), răzbunătorul comandant al forţelor marine ale perşilor.

Chiar dacă 300: The Rise of an Empire se află sub cârma unui nou regizor, filmul este  „legat vizual de cel original”, conform celor spuse de Murro. Cu toate acestea, adaugă el, „vom avea de-a face cu o coregrafie cu totul diferită a luptelor şi a războiului”. Pelicula originală şi-a desfăşurat mare parte a acţiunii într-un singur loc, un pasaj îngust cunoscut sub numele de „Porţile Fierbinţi”, unde spartanii depăşiţi ca număr au încercat să obţină un avantaj în crâncena bătălie. Noul film îşi desfăşoară însă acţiunea în mai multe locaţii diferite. Oportunităţile în cazul a şase bătălii diferite sunt chiar mai mari atunci când ai de-a face cu locaţii dinamice şi tactici diverse”, a mai explicat Murro.

„Avem din nou de-a face cu opoziţia celor puţini faţă de cei mulţi”, continuă regizorul. „E vorba de sute împotriva a sute de mii de luptători. Este vorba despre cea mai mare putere dintre toate în ceea ce priveşte inteligenţa în luptă şi tactica. Cât despre eroul filmului, „Temistocle este un luptător experimentat, trecut prin multe, dar în acelaşi timp este şi politician. Nu este el regele. Trebuie să conducă într-o democraţie. Influenţa asupra caracterului său este una diferită”, mai spune Murro.

Scenariul lui 300: Rise of an Empire le aparţine lui Zack Snyder şi Kurt Johnstad. Alături de Stapleton, Santoro şi Green, din distribuţia filmului – cu lansarea la noi pe 2 august – mai face parte, în rolul Reginei Gorgo, Lena Headey (Terminator: The Sarah Connor Chronicles, Game of Thrones).  

Exploreaza subiecte similare:

Noam Murro, Frank Miller, 300, Zack Snyder, Sullivan Stapleton, Rodrigo Santoro, Eva Green, 300: Rise of an Empire, Kurt Johnstad, Lena Headey

Alte știri din cinema

The Apprentice la Cannes: Sebastian Stan interpretează un tânăr Donald Trump într-un film ce relevă corupția din America anilor '70 și '80

Regizorul iranian Ali Abbasi a adus săptămâna aceasta în prim-plan la Cannes filmul The Apprentice, ce explorează ascensiunea lui Donald Trump, de la fiu de milionar la mogul imobiliar necruțător.

Ce-ar fi dacă nu s-ar povesti? Ne-am crea toți niște preteni imaginari ca în IF

IF, pelicula lui John Krasinski din 2024, va intra în cinematografe din data de 31 mai, titlu care are un double entendre: o dată cel propriu-zis al cuvântului "if" din engleză (dacă), dar și acronimul I.F., imaginary friends (prieteni imaginari).

Primele imagini cu Liam Hemsworth în rolul lui Geralt din Rivia pentru cel de-al patrulea sezon al seriei The Witcher

Fanii seriei "The Witcher" de pe Netflix vor avea parte de o schimbare majoră, odată cu preluarea rolului principal de către Liam Hemsworth în sezoanele 4 și 5

Megalopolis, pariul de 120 de milioane de dolari al lui Francis Ford Coppola

Filmul teribil de ambițios pe care Coppola visa să-l facă de peste 40 de ani și pe care l-a finanțat cu aproximativ 120 de milioane de dolari din bani proprii a avut premiera pe Croazetă și a fost întâmpinat de critici cu păreri mixte.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
coco_mafya pe 9 aprilie 2013 11:32
ba esti nebun,bine asa,nu ma mai asteptam la o continuara!
geese1 pe 9 aprilie 2013 12:10
ar trebui sa impresioneze pe cineva imaginile astea? fiindca mie nu mi se pare ca este ceva deosebit la acestea.
AndreBlack pe 9 aprilie 2013 13:18
Nu cred ca era nevoie de o continuare . Doar din dorinta producatorilor de a mai face niste bani .
cosmin742000 pe 9 aprilie 2013 17:01
of of of ..Oare chiar a bolanzit de tot Hollywoodul ?E in coma cerebrala ?
Bayard pe 10 aprilie 2013 00:02
Ma bucur sa vad ca nici in filmul asta oamenii inca nu au inventat armura...
alex_il_fenomeno pe 7 mai 2013 17:56
Foarte expresive... de abia astept filmul, bineinteles.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells