Războiul celor două frumoase din Iron Man 2

de Răzvan Boboc în 20 Iul 2009
Războiul celor două frumoase din Iron Man 2

Rivalitatea nu are limite la Hollywood! Gwyneth Paltrow este foarte supărată pentru că nu a fost inclusă în primele imagini de promovare ale filmului Iron Man 2, anunţă The Sun.

Actriţa, care va intra din nou în pielea personajului Virginia "Pepper" Pots, este foarte supărată pentru că noua achiziţie, Scarlett Johansson (Natasha Romanoff), o eclipsează. Producătorii îşi promovează filmul folosind imaginea lui Johansson care întruchipeză personajul Văduva Neagră.

Zilele trecute, au fost lansate pe internet primele fotografii de promovarea ale filmului Iron Man 2. În ele apar doar Robert Downey Jr., Mickey Rourke şi Scarlett Johansson. VEZI AICI IMAGINILE

Filmul, regizat tot de Jon Favreau, va fi lansat în cinematografe pe 30 aprilie 2010.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
TaZz pe 20 iulie 2009 10:03
Asa sunt femeile indiferent de locul de provenienta,ca sunt niste mahalagioaice,sau ca sunt niste ladyes de la Hollywood? Where`s the difference? ;)
Serios? pe 20 iulie 2009 10:19
Si zici ca masculii nu-s asa? Uite asta e mentalitatea aia idioata care nu vrea sa crape deloc. Bipedele sunt bipede si sunt o apa si un pamant. Si barbatii sunt exact la fel. Cat despre ce o doare pe Gwyneth inteleg perfect. Ea e actrita mai talentata, ea are Oscar si multe filme bune la activ, Scarlet nu prea. Ea a mizat totul pe tate si buze.
io pe 20 iulie 2009 10:46
Prefer oricand tatele si buzele lui Scarlet decat talentul lui Gwyneth. Mie mi se pare foarte antipatica actrita, nu imi place deloc.
sahara pe 20 iulie 2009 11:08
+ 1 Scarlett.

Ce sa-i faci, life sux sometimes. Frumosul castiga :D

Nietzsche pe 20 iulie 2009 11:59
Scarlet este o tampita urata.
Slayer pe 20 iulie 2009 13:38
Ce-i drept Scarlett e o femeie mai frumoasa. In publicitate conteaza mai mult talentu ci aspectul " tate si buze " cum spune cineva mai sus. Ei vor castiguri cat mai mari si de asta au si bagat-o pe don'soara.
Petra pe 20 iulie 2009 15:36
De aceea nu au ales-o pe Emily Blunt...Pacat
Klara pe 20 iulie 2009 17:05
Eu nu cred ca ar trebui sa se simta eclipsata de Scarlett pentru ca si ea este frumoasa si foarte talentata. Cred ca producatorii au vrut sa faca reclama filmului etaland in primul rand noutatile acestei continuari (Johansson si Rourke). Nu ar mai fi parut atat de interesant daca s-ar fi publicat mai intai imagini cu Paltrow care deja a aparut in primul film si e cam evident ca va aparea si in al doilea din moment ce a fost mentionata de atatea ori.
Trebuiau sa atraga atentia publicului si cred ca a functionat.

Alexander Solis pe 21 iulie 2009 10:18
Nu imi place ca in Iron Man 2 se pune prea mult accent pe actori super ,,talentati'' de la hollywood , adik credeti ca a loato pe Scarlet ca joaca bine ? Mikie imi place cum joaca da nu imi place ca nush daca o sa aiba primu film legatura cu al 2 si de ex nu prea ies filme fain cand se baga atatzia actori noi dc nu ii lasa pe aia pana la final? ca la HP sau Lord of the rings si multe alte seri.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells