Regizorul Uimitorului Om-Păianjen 2: „Am vrut să surprind hazul înnăscut pe care îl are acest personaj”

de Cinemagia în 12 Mai 2014
The Amazing Spider-Man 2 rulează în cinematografele din toată ţara de la începutul lunii mai

La un an de la lupta sa cu Şopârla, Peter Parker are o viaţă plină pe care şi-o împarte între eliminarea infractorilor şi timpul acordat iubitei sale, Gwen. Peter nu a uitat de promisiunea făcută tatălui lui Gwen, aceea de a sta departe de fiica lui, însă pur şi simplu este o promisiune pe care nu o poate respecta. Lucrurile vor lua o turnură dramatică pentru ei când intră în scenă un nou villain, Electro, iar Peter descoperă alte şi alte detalii legate de trecutul misterios al familiei sale. Iată, mai jos, câteva informaţii noi pentru producţia lui The Amazing Spider-Man 2 şi declaraţii ale realizatorilor.

Despre film

„Mi-am dorit ca acest al doilea film să fie mai vesel, mai amuzant decât primul”, spune regizorul Marc Webb. „Am vrut să surprind hazul înnăscut pe care îl are acest personaj, care reiese clar din benzile desenate. Este unul dintre motivele pentru care lumea îl iubeşte pe Omul-Păianjen”.

Producătorii au încredinţat sarcina scenariului unui trio format din: Alex Kurtzman, Roberto Orci şi Jeff Pinkner. Avi Arad este de părere că cei trei aduc o nouă vitalitate întregii poveşti. „Filmul acesta este diferit de cele de până acum - ca anvergură, ca intensitate şi, cel mai important, ca umanitate. Cei trei au creat o poveste umană, de iubire şi speranţă, în care ne regăsim cu toţii.”, explică Arad. „Cea mai importantă temă a filmului este relaţia dintre Peter şi Gwen”, adaugă regizorul.


Muzica: inspiraţiile sunt extrem de variate, de la operele lui Purcell până la dubstep

Regizorul Marc Webb a făcut apel la celebrul compozitor Hans Zimmer, laureat al Premiului Oscar şi i-au cerut să formeze un grup de muzicieni special pentru film. Rezultatul a fost un grup intitulat „The Magnificent Six”, format din: Pharrell Williams, Johnny Marr de la The Smiths, Junkie XL, Michael Einziger de la Incubus, Andrew Kawczynski şi Steve Mazzaro. „Coloana sonoră nu seamănă cu niciuna din creaţiile lui Hans Zimmer.

Inspiraţiile sunt extrem de variate, de la operele lui Purcell până la dubstep. E extarordinar să explorezi astfel extremele spectrului muzical”, spune regizorul Webb. „Elementul care ne-a reunit a fost faptul că toţi iubim personajul, am crescut cu Omul-Păianjen ca erou şi am simţit o mare bucurie că am putut participa într-un fel sau altul”, conchide Hans Zimmer.

Exploreaza subiecte similare:

The Amazing Spider-Man 2

Alte știri din cinema

The Apprentice la Cannes: Sebastian Stan interpretează un tânăr Donald Trump într-un film ce relevă corupția din America anilor '70 și '80

Regizorul iranian Ali Abbasi a adus săptămâna aceasta în prim-plan la Cannes filmul The Apprentice, ce explorează ascensiunea lui Donald Trump, de la fiu de milionar la mogul imobiliar necruțător.

Ce-ar fi dacă nu s-ar povesti? Ne-am crea toți niște preteni imaginari ca în IF

IF, pelicula lui John Krasinski din 2024, va intra în cinematografe din data de 31 mai, titlu care are un double entendre: o dată cel propriu-zis al cuvântului "if" din engleză (dacă), dar și acronimul I.F., imaginary friends (prieteni imaginari).

Primele imagini cu Liam Hemsworth în rolul lui Geralt din Rivia pentru cel de-al patrulea sezon al seriei The Witcher

Fanii seriei "The Witcher" de pe Netflix vor avea parte de o schimbare majoră, odată cu preluarea rolului principal de către Liam Hemsworth în sezoanele 4 și 5

Megalopolis, pariul de 120 de milioane de dolari al lui Francis Ford Coppola

Filmul teribil de ambițios pe care Coppola visa să-l facă de peste 40 de ani și pe care l-a finanțat cu aproximativ 120 de milioane de dolari din bani proprii a avut premiera pe Croazetă și a fost întâmpinat de critici cu păreri mixte.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cristi23 pe 12 mai 2014 19:19
am vazut recent filmu.....nu a fost nu stiu cat de haliu.......dar se vede ca au incercat
alex_il_fenomeno pe 10 aprilie 2015 00:33
A fost un film cu mult mai bun decat m-as fi asteptat :)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells