Sezonul 2 al serialului The Mafia Kills Only in the Summer/Mafia ucide doar vara începe sâmbătă

de Cinemagia în 6 Sep 2019
La FilmBox Premium: sâmbătă, 7 septembrie, de la ora 21:00

În septembrie, FilmBox Premium a programat sezonul 2 dintr-un serial foarte îndrăgit: The Mafia Kills Only in the Summer/Mafia ucide doar vara, se vede într-un comunicat remis Cinemagia. „Este fără nicio umbră de îndoială unul dintre cele mai frumoase seriale TV” - au spus criticii italieni după primul sezon, așa că vestea continuării poveștii familiei Giammaresi a produs o mare bucurie fanilor serialului.

Pif (Pierfrancesco Diliberto pe numele lui complet) este „vinovat” pentru succesul acestui serial inspirat din filmul omonim, câștigător a două premii David di Donatello. La debut, 6 milioane de telespectatori au fost cu ochii pe Rai Uno, iar audiențele s-au menținut ridicate pe tot parcursul seriei.

Și în sezonul 2, Pif rămâne vocea care povestește cu ironie lucidă, dar și cu sinceritate cronica familiei Giammerresi din Palermo. ”În acest sezon 2, vorbim de conștiință și mai ales de curaj, cel care pune conștiința în acțiune. Profesional, contribuim prin acest act cultural la înfrângerea mafiei. Cu cât mai urmărit va fi acest serial, cu atât mai mult va crește speranța pentru un viitor mai bun”, explică Pif.

„Acest serial va rămâne în memoria tuturor pentru că, dacă îți dorești să vezi ce s-a întâmplat într-o anumită perioadă din istorie, poți să urmărești acest serial și vei înțelege. Pif a realizat un produs de televiziune care nu este perisabil, care va rămâne, total diferit de ceea ce se întamplă în general în televiziune”, spune Michele Astori, unul dintre scenariști.

În sezonul 2, povestea familiei Giammarresi și a prietenilor lui Salvatore este îmbogățită cu apariția unor noi personaje cum ar fi Jolanda (Dajana Roncione) - o cântăreață fermecătoare sau Marina (Claudia Gusmano) - a cărei prietenie cu Lorenzon devine periculoasă.

Tot în acest sezon există un moment emblematic cu președintele Sandro Pertini, care a ocupat această funcție între 1978 și 1985. ”Mi s-a părut o abordare curajoasă, dar a ieșit foarte bine”, a comentat Pif la lansarea noului sezon.

„Cel mai mare cadou făcut de Pif pentru acest serial este acela că niciun personaj nu este total bun sau total rău. Chiar și cel mai rău personaj ajunge să facă o faptă bună”, povestesc scenariștii serialului.

„Ceea ce dă forță acestui serial este faptul că el expune punctul de vedere al omului de rând. Astfel, descoperim că singura armă de apărare împotriva răului, în acei ani în care se desfășoară acțiunea, era cultura, iar oamenii încercau astfel să le transmită copiilor valori precum simțul civic și respectul pentru legi”, explică Claudio Gioè, actorul care îl interpretează în serial pe Lorenzo.

„Familia Giammarresi suntem noi, nu doar italienii din Palermo, ci toți italienii, cu toate greșelile, compromisurile, ambițiile și contradicțiile”, adaugă Pif.

Primul episod din sezonul 2 al serialului „The Mafia Kills Only in the Summer” („Mafia ucide doar vara”) este sâmbătă, 7 septembrie, de la ora 21:00, la FilmBox Premium.

Pachetul FilmBox, care include FilmBox Premium, alături de FilmBox, FilmBox Extra HD, FilmBox Family și FilmBox Plus, aduce filme noi, la scurt timp de la lansare – fie că sunt blockbustere de la Hollywood, fie că vorbim despre comori ale cinematografiei europene sau serii TV cu bugete mari și distribuții pe măsură.

Alte știri din cinema

The Apprentice la Cannes: Sebastian Stan interpretează un tânăr Donald Trump într-un film ce relevă corupția din America anilor '70 și '80

Regizorul iranian Ali Abbasi a adus săptămâna aceasta în prim-plan la Cannes filmul The Apprentice, ce explorează ascensiunea lui Donald Trump, de la fiu de milionar la mogul imobiliar necruțător.

Ce-ar fi dacă nu s-ar povesti? Ne-am crea toți niște preteni imaginari ca în IF

IF, pelicula lui John Krasinski din 2024, va intra în cinematografe din data de 31 mai, titlu care are un double entendre: o dată cel propriu-zis al cuvântului "if" din engleză (dacă), dar și acronimul I.F., imaginary friends (prieteni imaginari).

Primele imagini cu Liam Hemsworth în rolul lui Geralt din Rivia pentru cel de-al patrulea sezon al seriei The Witcher

Fanii seriei "The Witcher" de pe Netflix vor avea parte de o schimbare majoră, odată cu preluarea rolului principal de către Liam Hemsworth în sezoanele 4 și 5

Megalopolis, pariul de 120 de milioane de dolari al lui Francis Ford Coppola

Filmul teribil de ambițios pe care Coppola visa să-l facă de peste 40 de ani și pe care l-a finanțat cu aproximativ 120 de milioane de dolari din bani proprii a avut premiera pe Croazetă și a fost întâmpinat de critici cu păreri mixte.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells