Shane Black, înlocuit de Gus Van Sant la cârma lui Death Note

de Cristina Grigore în 11 Iul 2014
Adaptarea manga l-a pierdut pe Black pentru un sequel Predator

Adaptarea live action a seriei manga Death Note și l-a adjudecat pe regizorul lui Iron Man 3, Shane Black, în urmă cu trei ani, însă cum studiourile Warner Bros. au amânat constant producția, Black a abandonat scaunul regizoral, anunță Tracking-Board.com.

Cineastul a acceptat în schimb cârma unui sequel direct al lui Predator. Studiourile au pornit în căutarea unui înlocuitor și s-au oprit la Gus Van Sant (Good Will Hunting, Milk).

Death Note îl are în centru pe Light, un student foarte înzestrat, care dă la un moment dat peste un carnețel neobișnuit, ce îi oferă puterea de a ucide orice persoană al cărei nume apare între paginile sale. Light hotărăște să înceapă o cruciadă împotriva criminalilor, a răufacătorilor, pentru a curăța orașul. Curând însă, devine ținta unui faimos profiler al FBI, cunoscut doar sub pseudonimul L.

Exploreaza subiecte similare:

Gus Van Sant, Shane Black, Death Note

Alte știri din cinema

The Apprentice la Cannes: Sebastian Stan interpretează un tânăr Donald Trump într-un film ce relevă corupția din America anilor '70 și '80

Regizorul iranian Ali Abbasi a adus săptămâna aceasta în prim-plan la Cannes filmul The Apprentice, ce explorează ascensiunea lui Donald Trump, de la fiu de milionar la mogul imobiliar necruțător.

Ce-ar fi dacă nu s-ar povesti? Ne-am crea toți niște preteni imaginari ca în IF

IF, pelicula lui John Krasinski din 2024, va intra în cinematografe din data de 31 mai, titlu care are un double entendre: o dată cel propriu-zis al cuvântului "if" din engleză (dacă), dar și acronimul I.F., imaginary friends (prieteni imaginari).

Primele imagini cu Liam Hemsworth în rolul lui Geralt din Rivia pentru cel de-al patrulea sezon al seriei The Witcher

Fanii seriei "The Witcher" de pe Netflix vor avea parte de o schimbare majoră, odată cu preluarea rolului principal de către Liam Hemsworth în sezoanele 4 și 5

Megalopolis, pariul de 120 de milioane de dolari al lui Francis Ford Coppola

Filmul teribil de ambițios pe care Coppola visa să-l facă de peste 40 de ani și pe care l-a finanțat cu aproximativ 120 de milioane de dolari din bani proprii a avut premiera pe Croazetă și a fost întâmpinat de critici cu păreri mixte.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
F0XX19 pe 11 iulie 2014 09:59
..."care dă la un moment dat peste un cârnețel" )))))))))
cosmin742000 pe 12 iulie 2014 13:14
Chiar nu mai exista nicio idee noua?. Eu m-am saturat de atatea remakeuri , sequele-uri , continuari , etc
Alexys01 pe 12 iulie 2014 21:02
Nu stiam de aceasta adaptare :)).

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells