Sinopsis-ul următorului Planet of the Apes arată miza covârşitoare a filmului

de Cristina Grigore în 3 Oct 2016
Pelicula se va lansa în vara anului viitor

War for the Planet of the Apes, cea de-a treia parte a trilogiei începute în 2011 – un reboot al celebrei serii de filme a anilor ’60 – ’70 – se pregăteşte să ajungă în cinematografe anul viitor, pe 14 iulie. Recent lansatul sinopsis al filmului, preluat de Collider.com, subliniază cât de mare este miza aceastei ultime confruntări om-maimuţă, când soarta planetei şi fiecărei specii în parte stă într-o „bătălie epică” dintre Caesar, maimuţa (în interpretarea lui Andy Serkis) şi un reprezentant uman, Colonelul (interpretat de Woody Harrelson).

Iată descrierea detaliată a filmului: „În War for the Planet of the Apes, al treilea capitol al francizei blockbuster ce a câștigat aprecierea criticilor, Caesar şi maimuţele sale sunt atrase forţat într-o confruntare mortală cu o armată de oameni condusă de un necruţător Colonel.  După ce maimuţele suferă pierderi extraordinare, Caesar îşi confruntă instinctele întunecate şi porneşte într-o misiune legendară de răzbunare. Pe măsură ce evenimentele îi aduc faţă în faţă, Caesar şi Colonelul se ridică unul împotriva celuilalt într-o bătălie epică, ce va stabili soarta planetei şi a fiecărei specii în parte”. 

Sequel-ul lui Rise of the Planet of the Apes a fost lansat în 2014, cu titlul Dawn of the Planet of the Apes. Împreună, cele două filme au obţinut mai bine de 380 de milioane de dolari la box office.

Exploreaza subiecte similare:

War for the Planet of the Apes, Rise of the Planet of the Apes, Dawn of the Planet of the Apes

Alte știri din cinema

The Apprentice la Cannes: Sebastian Stan interpretează un tânăr Donald Trump într-un film ce relevă corupția din America anilor '70 și '80

Regizorul iranian Ali Abbasi a adus săptămâna aceasta în prim-plan la Cannes filmul The Apprentice, ce explorează ascensiunea lui Donald Trump, de la fiu de milionar la mogul imobiliar necruțător.

Ce-ar fi dacă nu s-ar povesti? Ne-am crea toți niște preteni imaginari ca în IF

IF, pelicula lui John Krasinski din 2024, va intra în cinematografe din data de 31 mai, titlu care are un double entendre: o dată cel propriu-zis al cuvântului "if" din engleză (dacă), dar și acronimul I.F., imaginary friends (prieteni imaginari).

Primele imagini cu Liam Hemsworth în rolul lui Geralt din Rivia pentru cel de-al patrulea sezon al seriei The Witcher

Fanii seriei "The Witcher" de pe Netflix vor avea parte de o schimbare majoră, odată cu preluarea rolului principal de către Liam Hemsworth în sezoanele 4 și 5

Megalopolis, pariul de 120 de milioane de dolari al lui Francis Ford Coppola

Filmul teribil de ambițios pe care Coppola visa să-l facă de peste 40 de ani și pe care l-a finanțat cu aproximativ 120 de milioane de dolari din bani proprii a avut premiera pe Croazetă și a fost întâmpinat de critici cu păreri mixte.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells