Stan şi Bran vor avea un film biografic. Primul poster al lui Stan & Ollie a fost lansat

de Cristina Grigore în 31 Iul 2018
Cei doi legendari comici vor fi interpretaţi de Steve Coogan şi John C. Reilly. Posterul filmului - în galeria de imagini

„Povestea nespusă" a legendarilor Stan Laurel şi Oliver Hardy va ajunge în curând pe marile ecrane, cu Steve Coogan şi John C. Reilly în rolurile celor doi comici. Un teaser-poster al producţiei a fost recent lansat, anunţă EntertainmentOne.com, care publică şi imaginea.

Filmul este descris drept „povestea adevărată a celui mai grozav duo de comici de la Hollywood” şi „o istorie emoţionantă a ceea ce va deveni turneul de retragere încărcat de succes al lui Laurel şi Hardy”.

„Deşi epoca de aur a carierei lor a apus, cei doi pornesc într-un turneu prin Marea Britanie şi Irlanda. În ciuda problemelor şi a orarului haotic - cu ajutorul soţiilor lor, Lucille (Shirley Henderson) şi Ida (Nina Arianda), ce formează ele însele un cuplu formidabil – dragostea lor pentru scenă, dar şi afecţiunea pe care şi-o poartă unul altuia triumfă şi le asigură locul în inimile spectatorilor, care îi adoră”, menţionează sinopsis-ul filmului.

Stan & Ollie, în regia lui Jon S. Baird, se va lansa în ianuarie 2019.

Exploreaza subiecte similare:

Stan Laurel, Oliver Hardy, Steve Coogan, John C. Reilly, Shirley Henderson, Nina Arianda, Jon S. Baird

Alte știri din cinema

The Apprentice la Cannes: Sebastian Stan interpretează un tânăr Donald Trump într-un film ce relevă corupția din America anilor '70 și '80

Regizorul iranian Ali Abbasi a adus săptămâna aceasta în prim-plan la Cannes filmul The Apprentice, ce explorează ascensiunea lui Donald Trump, de la fiu de milionar la mogul imobiliar necruțător.

Ce-ar fi dacă nu s-ar povesti? Ne-am crea toți niște preteni imaginari ca în IF

IF, pelicula lui John Krasinski din 2024, va intra în cinematografe din data de 31 mai, titlu care are un double entendre: o dată cel propriu-zis al cuvântului "if" din engleză (dacă), dar și acronimul I.F., imaginary friends (prieteni imaginari).

Primele imagini cu Liam Hemsworth în rolul lui Geralt din Rivia pentru cel de-al patrulea sezon al seriei The Witcher

Fanii seriei "The Witcher" de pe Netflix vor avea parte de o schimbare majoră, odată cu preluarea rolului principal de către Liam Hemsworth în sezoanele 4 și 5

Megalopolis, pariul de 120 de milioane de dolari al lui Francis Ford Coppola

Filmul teribil de ambițios pe care Coppola visa să-l facă de peste 40 de ani și pe care l-a finanțat cu aproximativ 120 de milioane de dolari din bani proprii a avut premiera pe Croazetă și a fost întâmpinat de critici cu păreri mixte.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells