Sylvester Stallone va regiza continuarea lui Creed

de Cristina Grigore în 11 Oct 2017
Scenariul noii pelicule l-ar putea readuce în scenă pe Ivan Drago (Dolph Lundgren)

Ryan Coogler a reuşit în 2015 să aducă pe marile ecrane unul dintre cele mai bune reboot-uri ale unei francize de la Hollywood. Creed a însemnat revenirea lui Rocky – de această dată ca mentor al unui alt boxer talentat, jucat de Michael B. Jordan – iar rolul l-a pus pe Sylvester Stallone pe lista nominalizaţilor la Oscar. După cum a confirmat ieri pe contul său de Instagram (citat de Indiewire.com), starul de 71 de ani va continua seria atât ca protagonist şi scenarist, cât şi ca regizor şi producător.

Deşi o dată de începere a producţiei nu a fost confirmată şi de MGM, Stallone a declarat în septembrie că filmările vor începe în 2018.  În vară, el menţiona că a încheiat deja scenariul continuării (cel puţin o primă versiune a acestuia) şi că acesta l-ar putea readuce în scenă pe Ivan Drago – rivalul lui Rocky, interpretat de Dolph Lundgren. Nu a fost însă confirmat, deocamdată, faptul că acest scenariu va fi folosit pentru sequel (Stallone a imaginat scenariile primelor şase filme din serie; Creed l-a avut în echipă, la acest capitol, pe regizorul Ryan Coogler). 

Jordan va relua în sequel partitura lui Adonis Creed (fiul lui Apollo Creed). Creed a avut încasări internaţionale de 173 milioane de dolari.

Exploreaza subiecte similare:

Sylvester Stallone, Michael B. Jordan, Ryan Coogler, Dolph Lundgren, Creed, Creed II 

Alte știri din cinema

The Apprentice la Cannes: Sebastian Stan interpretează un tânăr Donald Trump într-un film ce relevă corupția din America anilor '70 și '80

Regizorul iranian Ali Abbasi a adus săptămâna aceasta în prim-plan la Cannes filmul The Apprentice, ce explorează ascensiunea lui Donald Trump, de la fiu de milionar la mogul imobiliar necruțător.

Ce-ar fi dacă nu s-ar povesti? Ne-am crea toți niște preteni imaginari ca în IF

IF, pelicula lui John Krasinski din 2024, va intra în cinematografe din data de 31 mai, titlu care are un double entendre: o dată cel propriu-zis al cuvântului "if" din engleză (dacă), dar și acronimul I.F., imaginary friends (prieteni imaginari).

Primele imagini cu Liam Hemsworth în rolul lui Geralt din Rivia pentru cel de-al patrulea sezon al seriei The Witcher

Fanii seriei "The Witcher" de pe Netflix vor avea parte de o schimbare majoră, odată cu preluarea rolului principal de către Liam Hemsworth în sezoanele 4 și 5

Megalopolis, pariul de 120 de milioane de dolari al lui Francis Ford Coppola

Filmul teribil de ambițios pe care Coppola visa să-l facă de peste 40 de ani și pe care l-a finanțat cu aproximativ 120 de milioane de dolari din bani proprii a avut premiera pe Croazetă și a fost întâmpinat de critici cu păreri mixte.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells