Terra Nova, anulat de Fox

de Cristina Grigore în 6 Mar 2012
Terra Nova, anulat de Fox

Unul dintre cele mai promiţătoare seriale anunţate în ultima vreme – povestea unei familii venite dintr-un viitor apocaliptic, care începe o viaţă nouă în sânul coloniei umane înfiinţate într-o altă linie temporala populată de creaturi preistorice – Terra Nova, trage cortina după doar 13 episoade. Potrivit Deadline, canalul TV  Fox a anunţat recent că nu va continua producţia acestuia.

Un proiect ambiţios ce îl are printre producătorii executivi şi pe Steven Spielberg -  bugetul episodului-pilot, s-a situat undeva între 10 şi 20 de milioane de dolari – Terra Nova a avut la lansare în jur de nouă milioane de privitori, însă numărul lor a scăzut la şapte milioane spre sfârşitul lunii decembrie 2011.

Cifrele nu au justificat bugetul mare de producţie al seriei, astfel încât Fox nu a dorit şi un al doilea sezon din drama SF ce nu a găsit, se pare, formula care să îmbine cu succes scenariul şi captivantele efectele speciale utilizate. 20th Century Fox Television încearcă acum să vândă serialul unor alte reţele TV, însă este puţin probabil ca o producţie de o asemenea anvergură să facă saltul spre o altă reţea. Cel puţin nu fără o reducere semnificativă de buget.



Părerea ta

Spune-ţi părerea
Bayard pe 6 martie 2012 12:05
Ahahaha, ce ma bucur!! Isi batusera joc de idee, de buget.... nu am inteles cum era posibil ca dinozaurii sa arate mai prost decat aia din Jurassic Park!!, 15-20 de ani mai tarziu. Oricum, cea mai mare problema a serialului a fost scenariul foarte prost....
mihhnea pe 6 martie 2012 12:11
exact asta am sesizat si eu! dinozaurii arata mai prost decat cei din primul jurassic park! si scenariu e o gluma, radeam non-stop la replicile pointless:))))) bine ca l'au abandonat
iLikeMilfs pe 6 martie 2012 18:43
da...era mai mult de ras serialul și nu în sensul bun!:))
iLikeMilfs pe 6 martie 2012 15:46
Am văzut 4 episoade,dar apoi m-am oprit...dezamăgire!!
Iar în legătură cu Steven Spielberg și mai multa dezamăgire având 2 eșecuri la rand: Falling Skies si acum acest Terra Nova,iar pe lângă asta nici celelalte producții ale sale mai vechi nu m-au convins.
Acum ma gândesc de 2 ori înainte sa ma mai uit la un film/serial regizat de el.

Bayard pe 6 martie 2012 15:59
ai mare dreptate, si eu fac exact la fel, parca s-a ramolit
sarge pe 6 martie 2012 20:20
Mare pacat
Costel_21 pe 6 martie 2012 21:09
nasol si incepea sa fie interesant dar nah asa se intampla cu serialele ca se anuleaza defin mai bune si sunt anulate.
Paraiah pe 6 martie 2012 22:30
Chiar era bun de vazut relaxant... toata lumea vrea capodopere.. scenarii de oscar si altele. Ma uit la comentariile tipului asta pe cal si nu inteleg de ce se mai uita la filme in generel .Pentru el e un stress un film ....mereu e o dezamagire... pe vremea cand se uita la tv la ce primea totul era frumos acum de cand este acces mare la filme nimic nu mai e bun. Era un serial bun... avea ceva de familie specific serialelor din 90'' . Comentati unde va place filmul frate... a da ar fi 1-2 comenturi. Peace
Bayard pe 7 martie 2012 00:12
Nu de Oscar baiatule, dar un scenariu plauzibil.... zi-mi si mie de ce dupa o saptamana tipul si tipa erau deja sefii orasului?? El serif si ea doctor.... parca era singurul doctor de-acolo nene!! Sa mai zic cat de imbecili si rasfatati sunt copiii aia, care teoretic au venit dintr-o lume oribila, fara apa, fara mancare??? Sa continui??
alex_il_fenomeno pe 12 martie 2012 19:22
nu cred ca a fost cea mai buna alegere ...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells