The Crow: Bill Skarsgård se întoarce din morți într-un prim trailer sângeros, interzis minorilor

de Gloria Sauciuc în 18 Mar 2024
Noul trailer îl arată pe Eric întorcându-se din morți pentru a se răzbuna sângeros

Lionsgate a prezentat în premieră trailerul „red band” (ce arată câteva dintre momentele macabre din viitorul film) pentru remake-ul filmului The Crow, regizat de Rupert Sanders, cu Bill Skarsgård și FKA Twigs protagoniști. Filmul urmează să fie lansat în România pe 7 iunie.

Atât versiunea din 1994, cu regretatul Brandon Lee, cât și viitorul remake se bazează pe romanul grafic al lui James O'Barr. În filmul lui Sanders, Skarsgård îl interpretează pe Eric Draven, care este ucis alături de prietena sa, Shelly (FKA Twigs). Ajuns într-un „purgatoriu” între viață și moarte, Eric își face o misiune din a răzbuna aceste crime.

Din nou viu, el este înzestrat cu puteri supranaturale și poate rezista la împușcături, lovituri de pușcă și înjunghieri. Anti-eroul pornește pe o cale întunecată pentru a răzbuna moartea lui Shelly, pentru ca sufletele lor să își găsească liniștea.

 O poveste de dragoste întunecată

Trailerul este un montaj de secvențe de o violență brutală. Într-un interviu acordat Vanity Fair, Sanders a vorbit despre temele explorate în film: „Ceea ce m-a atras a fost oportunitatea de a face o poveste de dragoste întunecată, ceva care să abordeze pierderea, durerea și vălul eteric dintre viață și moarte și de a trece prin asta”.

Versiunea originală a filmului The Crow a fost regizată de Alex Proyas și l-a avut în rolul lui Eric Draven pe Brandon Lee, fiul lui Bruce Lee, un star în ascensiune. În timpul producției, Lee a murit - la vârsta de 28 de ani - împușcat de o armă de recuzită, pe platoul de filmare. Moartea sa tragică a stârnit un val de proteste și a aruncat o umbră asupra filmului, dar The Crow a fost în cele din urmă finalizat și distribuit de Miramax.

„Evident, a fost o tragedie teribilă și este cu siguranță un lucru pe care l-am avut mereu în vedere pe parcursul realizării filmului", a declarat Sanders pentru Vanity Fair. „Brandon a fost o voce originală și cred că va fi mereu sinonim cu The Crow și sper că [de acolo de unde este] e mândru de ceea ce am făcut și de modul în care am readus povestea pentru marele ecran. Sufletul lui este foarte viu în acest film. Există o fragilitate și o frumusețe reală în versiunea sa de The Crow și cred că Bill simte că este un succesor al acesteia”...

Skarsgård este cunoscut pentru că l-a interpretat pe clovnul Pennywise în franciza horror It. FKA Twigs a apărut în filmul Honey Boy (2019), de Alma Har'el, alături de Shia LaBeouf, și a jucat, de asemenea, în propriile videoclipuri.

Filmul original Crow a dat naștere la trei continuări, lansate în 1996, 2000 și 2005.

Exploreaza subiecte similare:

The Crow, Bill Skarsgård, FKA Twigs

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells