TOP DVD: The Hangover - pe primul loc în topul vânzărilor

de Răzvan Boboc în 26 Dec 2009
TOP DVD: The Hangover - pe primul loc în topul vânzărilor

Comedia The Hangover, distribuită de Warner Home Video, se află pe primele locuri în calasamentele vânzărilor şi închirierilor de DVD-uri din America, anunţă Hollywood Reporter. Comedia a reuşit să întreacă producţia celor de la Universal, Inglourious Basterds, şi filmul Walt Disney, G-Force.

Lungmetrajul The Hangover îi are în dsitribuţie pe Ed Helms, Zach Galifianakis şi Bradley Cooper. Cu două zile înainte de nuntă, Doug şi trei prieteni ai lui merg până la Las Vegas pentru o binemeritată petrecere a burlacilor. După o noapte de pomină, din care nu-şi mai aduc aminte nimic, prietenii găsesc în baie un tigru, iar în şifonier un bebeluş de şase luni! Cu un Doug dat dispărut, cei trei vor fi nevoiţi să reia traseul din noaptea trecută pentru a-şi da seama ce s-a întâmplat şi pentru a-l face pe mire să ajungă la timp la nuntă.

Cu un buget de doar 35 de milioane de dolari, filmul a înregistrat încasări de 460 de milioane de dolari în cinematografele din întreaga lume

Părerea ta

Spune-ţi părerea
kheloo pe 26 decembrie 2009 00:26
e o poveste americana la urma urmei ca promoveaza un oras care pe criza asta nu o duce prea bine :Las Vegas si vorba actorilor din film : Ce se intampla in las vegas ramane in las vegas si arata o imagine despre ce inseamna o noapte a burlacilor ( petrecerea mirelui inante de nunta). este poate cea mai buna comedie a anului dar poate....
Radu47hitman pe 26 decembrie 2009 00:49
Mie personal nu prea mia placut, poate ca m-am asteptat la mai mult, dupa ce citisem cateva comentarii. E bunisoara comedia, dar nu cred ca merita vreun top...

Sper partea a 2-a sa fie mai buna.

Dany23 pe 26 decembrie 2009 13:40
Daca facem un scurt review asa a filmelor de comedie din ultimii 3-4 ani vom vedea ca doar 2,3 maxim 5 filme au fost bune si din acestea 5 se numara si The Hangover,care dupa mine este si primul in topul acestor filme de comedie din ultimii ani,cum genul comedie este preferat de majoritatea lumii si multi digera comedii,probabil ca a fost imprastiata vestea"uite ma Hangover comedie buna am ras la ea" deoarece vedem si noi ca filmele astea de comedie din ultimul timp de abia iti mai smulg un zambet.Americanii pirateaza intr-adevar foarte mult dar mai si cumpara deoarece nu sunt asa scumpe pentru ei un DVD original si uite asa The Hangover a fost cel mai cumparat film pe DVD.S-a mai dus unul la niste prieteni a venit cu DVD-ul,a venit altul la famile etc.Si in fond este si un film dragut care te face sa zambesti si sa razi in hohote daca il vezi cu prietenii.
... pe 26 decembrie 2009 14:57
doamne ceam ras la filmu asta :-j a fost tare mie mia placut :)))
xlr8 pe 26 decembrie 2009 15:17
am contribuit si eu la incasarile acestui film...oricum,a meritat fiecare banut!!!!
bodhi pe 26 decembrie 2009 19:31
cu siguranta este cea mai buna comedie a anului 2009
Codrutz pe 26 decembrie 2009 19:36
@Radu47hitman: Ti-am citit commenturile si de la alte stiri si te gasesti u mereu Gica-contra. Topul asta se pare ca nu se leaga de cat de bun a fost filmul, ci de cat de cumparat sau inchiriat a fost DVD-ul, dar u n-ai de unde sa stii pentru ca esti total in afara subiectului ;) Dar zi mersi, ca ti-am facut eu un mic rezumat.
Floman pe 26 decembrie 2009 22:42
Oricat de eterogen ar fi publicul, mai ales cel din State, majoritatea celor care inchiriaza sau cumpara DVD-uri aleg fie comedii, fie filme romantice (uneori ambele genuri intr-un singur film, depinde de film :). Ce te-ar putea binedispune mai mult intr-o seara cu prietenii sau iubita, in care pur si simplu nu-ti vine sa iesi din casa si preferi sa te relaxezi in fata televizorului? Iar daca filmul respectiv abunda de scene amuzante, intr-un decor in care totul devine posibil (ma refer aici la celebrul Las Vegas - expresia locului ideal pentru a evada din cotidian), dialoguri comice si situatii neobisnuite, ai reteta unui film ce va trezi interesul publicului. Hangover este un astfel de film, iar faptul ca se afla in topul preferintelor nu face decat sa confirme faptul ca indiferent de genul preferat de filme, simti nevoia din cand in cand sa-ti incarci bateriile cu buna-dispozitie si o portie buna de ras.
Ewyy pe 27 decembrie 2009 12:00
Radu47hitman m-am uitat peste comentariile tale si notele tale...la toate filmele romanesti le-ai dat 10 si la cateva filme de la holywod ai dat 4-5 iar restul 1...se pare ca iti place cinematografia romaneasca...
Filmul este o comedie buna chiar razi la ea

Curierul pe 27 decembrie 2009 12:04
Un film foarte bun.Cand am auzit ca va aparea si Funny people,am zis ca poate acesta va fi unul cu care sa se bata The hangover...dar in niciun caz,the hangover merita sa fie cel mai bun film al anului 2009 si bineinteles cel mai vandut.
Stefan pe 27 decembrie 2009 12:05
Cel mai prost film si cu un scenariu pe care l-am vazut in nenumarate filme cu low buget......Gusturile nu le contest dar iti trebuie un iq minim sa te uit la 4 nataraiii cu glume de 2 lei...nimic original totul e atipic.Bye
Radu47hitman pe 27 decembrie 2009 12:28
Ewyy, Eu dau astfel de note, deoarece voi nu puteti aprecia normal filmele. Pe cele straine, majoritatea le notati cu note de 10 si 9, iar romanesti cu note foarte mici, deaceea eu fac un fel de balans, totdeuna nu se primeste nimic, daca sa te ei dupa notele de pe acest site, aproape toate filmele au nota 7.4. Administratia pune notele aici, nu noi :)

Sa nu uitati sa-mi stergeti mesajul.

veverita pe 27 decembrie 2009 12:48
mi s'a parut o prostie de film :| nu am ras la niciuna din glumele rasuflate, ba chiar m'a luat somnu la un moment dat. prost, prost, foarte prost.
voldenuit pe 27 decembrie 2009 14:29
Well mi-a plăcut,mai ales că l-am văzut la cinema unde aproape orice film pare bun :)).Neah ideea e că filmul merge,mai ales că joacă Justin Bartha în el :X de care văd că nu se menţionează nimiiiiiiiiiiiiiiiiic!X(
However,„The proposal” m-a amuzant mai mult :D

Kalrak pe 27 decembrie 2009 15:06
cea mai buna comedie pe care am vazuto anu asta, super tare. Merita vazut, merita descarcat, merita piratat, merita cumparat.
piko pe 27 decembrie 2009 19:53
S-a facut cam mult tam tam pe seama acestui film si dupa parerea mea nu e chiar asa de stralucit pe cum se spune.E bun filmul,dar nu indeajuns.Ideea e geniala,locatia geniala,dar i-a lipsit "acel ceva" .Incasarile de 460 de milioane de dolari,cred ca sunt muuuult peste asteptarile producatorilor,dar ma bucur ca filmul acesta s-a incadrat in categoria filmelor precum Inglourious Basterds, şi G-Force. (filme la fel...dar,nu prea reusite,ideile sunt bune,dar le lipsesc ceva)
ake007 pe 27 decembrie 2009 21:12
Pai ori e pe locul 4 in topul celor mai piratate ,ori este primul in topul vanzarilor? Care din informatii e adevarata?
Rosanita pe 27 decembrie 2009 22:20
Sunt o fana a comediilor, si pot spune ca Marea Mahmureala a fost cea mai tare comedie vazuta de mine in muuulti ani de existenta...L-am vazut la cinema, dar poate mai bine il vedeam acasa, ca sa pot rade mai tare decat am facut-o...Un scenariu betooon, actori haiosi, si niste situatii comice care te fac sa razi cu lacrimi...
Si un pont - uitati-va la finalul filmului, sunt acolo niste faze...

piggy_dotcom pe 27 decembrie 2009 23:49
mi se pare normal
the_jok3r999 pe 28 decembrie 2009 00:41
Un film foarte fain care merita vazut. Fara prea multe vedete, cu actori aproape necunoscuti dar cu o idee foarte ingenioasa. Faptul ca este cel mai bine vandut DVD confirma faptul ca publicul de peste tot a apreciat ideea, filmul realizand incasari de peste 460 de milioane de dolari. Recomand filmul la toata lumea si astept partea a 2-a.
Dan pe 21 ianuarie 2010 23:14
Cel mai tare film posibil pe care l-am vz.Apropos de veverita, dupa nume nici nu ma asteptam sa zici ceva bun despre film..BEST!
Radu1711 pe 23 aprilie 2010 15:50
o comedie foarte buna si reusita
marius93 pe 13 iulie 2010 09:37
Mie nu mi-a placut prima parte. Prea seaca

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells