Un alt final pentru Gravity? Iată ce variantă a prezentat Alfonso Cuaron

de Cristina Grigore în 15 Feb 2014
Regizorul a răspuns online unor întrebări adresate de fani

Regizorul lui Gravity, Alfonso Cuaron, a vorbit recent, într-o sesiune de întrebări şi răspunsuri pe Reddit.com, despre o versiune ce s-a aflat printre finalurile alternative ale peliculei SF.

„Am avut un final în care, după ce aterizează pe Pământ şi se ridică în picioare, Ryan [Sandra Bullock] se trezeşte izbită cu putere, aproape strivită, de Matt Kowalski [George Clooney], căzut din cer tocmai în acel loc. Apoi intră un ecran negru. Şi genericul de final se derulează în linişte”. Sigur, a menţionat regizorul amuzat, acesta a fost una din variantele „antipatice” de final.

Cuaron a vorbit apoi şi despre reacţia stârnită de film în sânul comunităţii ştiinţifice: „Sunt foarte bucuros că oamenii de ştiinţă şi-au rezervat timp să atace sau să apere Gravity”, a spus el.

„Am încercat să fim cât mai plauzibili în realizarea ficţiunii noastre şi am muncit din greu pentru a onora acest mod al corpurilor de a se comporta în micro-gravitaţie. Dar, este un film, iar Sandra Bullock nu este astronaut în viaţa reală”.

Pelicula Gravity a fost nominalizată la zece categorii ale premiilor Oscar, inclusiv Cel mai bun film, Cea mai bună actriţă şi Cel mai bun regizor.

Exploreaza subiecte similare:

Gravity, Alfonso Cuarón, George Clooney, Sandra Bullock

Alte știri din cinema

The Apprentice la Cannes: Sebastian Stan interpretează un tânăr Donald Trump într-un film ce relevă corupția din America anilor '70 și '80

Regizorul iranian Ali Abbasi a adus săptămâna aceasta în prim-plan la Cannes filmul The Apprentice, ce explorează ascensiunea lui Donald Trump, de la fiu de milionar la mogul imobiliar necruțător.

Ce-ar fi dacă nu s-ar povesti? Ne-am crea toți niște preteni imaginari ca în IF

IF, pelicula lui John Krasinski din 2024, va intra în cinematografe din data de 31 mai, titlu care are un double entendre: o dată cel propriu-zis al cuvântului "if" din engleză (dacă), dar și acronimul I.F., imaginary friends (prieteni imaginari).

Primele imagini cu Liam Hemsworth în rolul lui Geralt din Rivia pentru cel de-al patrulea sezon al seriei The Witcher

Fanii seriei "The Witcher" de pe Netflix vor avea parte de o schimbare majoră, odată cu preluarea rolului principal de către Liam Hemsworth în sezoanele 4 și 5

Megalopolis, pariul de 120 de milioane de dolari al lui Francis Ford Coppola

Filmul teribil de ambițios pe care Coppola visa să-l facă de peste 40 de ani și pe care l-a finanțat cu aproximativ 120 de milioane de dolari din bani proprii a avut premiera pe Croazetă și a fost întâmpinat de critici cu păreri mixte.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
spartacus pe 15 februarie 2014 12:56
Nu-mi plac filmele cu final negativ, ma fac sa nu il mai vad altadata. Si mai mult nu imi plac filmele ai caror regizori vin, ulterior prezentarii filmului pe piata, cu finaluri alternative pozitive care oricum nu mai conteaza deloc. O prostie inutila tactica asta. Parerea mea.
cosmin742000 pe 15 februarie 2014 14:10
Frumos era sa cada Cooney peste Sandra s peste ei sa cada ramasitele navetei:))
cosmin742000 pe 15 februarie 2014 14:12
Apropo de filmele cu happy end ar tebui sa va intrebati cate intamplari din viata au happy end.Mie mi se par mult mai realiste si i geeral mult mai bune filmele fara happy end..
johnnyg pe 16 februarie 2014 22:04
Nu ai dreptate. Cinematografia este o arta. Intelegi conceptul, nu? Acum spune-mi cativa dintre pictorii tai preferati!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells