Villain „revoluţionar” în următorul film Star Trek?

de Ştefan Dobroiu în 29 Sep 2015
Idris Elba descrie rolul negativ din Star Trek Beyond, aşteptat în iulie 2016

Nu puţine au fost vocile care au comentat negativ, la lansarea lui Star Trek Into Darkness, rolul villain-ului Khan, interpretat de Benedict Cumberbatch. Se pare că echipa de scenarişti a seriei şi-a învăţat lecţia şi are o nouă abordare în ceea ce priveşte antagonistul noului film Star Trek Beyond, cu premiera programată pentru 15 iulie 2016.

Idris Elba, interpretul villain-ului, a declarat pentru MTV că personajul său are parte de un itinerariu „foarte interesant şi extrem de complex”. „Nu m-aţi mai văzut într-un astfel de rol”, a spus Elba, care nu s-a ţinut departe, până acum, de roluri negative. Elba a mai spus că abordarea rolului său de către scenariştii coordonaţi de Simon Pegg este „revoluţionară” pentru franciză.

Putem înţelege de aici că actorul interpretează un personaj nou din universul Star Trek? Elba a mai spus că ziua sa de lucru „este de 18 ore”, ceea ce i-a făcut pe cei de la slashfilm să presupună că actorul are nevoie de un machiaj elaborat pentru a-şi interpreta scenele. Acest detaliu ar putea confirma zvonurile conform cărora antagonistul noului film ar fi de rasă klingoniană.

Regizorul producţiei este Justin Lin, cunoscut pentru trei dintre filmele Furios şi iute.

Foto: Elba, alături de ceilalţi actori ai blockbusterului, înainte de începutul filmărilor.

Exploreaza subiecte similare:

Idris Elba, Benedict Cumberbatch, Justin Lin, Star Trek Beyond, Star Trek Into Darkness, Simon Pegg

Alte știri din cinema

The Apprentice la Cannes: Sebastian Stan interpretează un tânăr Donald Trump într-un film ce relevă corupția din America anilor '70 și '80

Regizorul iranian Ali Abbasi a adus săptămâna aceasta în prim-plan la Cannes filmul The Apprentice, ce explorează ascensiunea lui Donald Trump, de la fiu de milionar la mogul imobiliar necruțător.

Ce-ar fi dacă nu s-ar povesti? Ne-am crea toți niște preteni imaginari ca în IF

IF, pelicula lui John Krasinski din 2024, va intra în cinematografe din data de 31 mai, titlu care are un double entendre: o dată cel propriu-zis al cuvântului "if" din engleză (dacă), dar și acronimul I.F., imaginary friends (prieteni imaginari).

Primele imagini cu Liam Hemsworth în rolul lui Geralt din Rivia pentru cel de-al patrulea sezon al seriei The Witcher

Fanii seriei "The Witcher" de pe Netflix vor avea parte de o schimbare majoră, odată cu preluarea rolului principal de către Liam Hemsworth în sezoanele 4 și 5

Megalopolis, pariul de 120 de milioane de dolari al lui Francis Ford Coppola

Filmul teribil de ambițios pe care Coppola visa să-l facă de peste 40 de ani și pe care l-a finanțat cu aproximativ 120 de milioane de dolari din bani proprii a avut premiera pe Croazetă și a fost întâmpinat de critici cu păreri mixte.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
bogyvaly pe 29 septembrie 2015 14:31
Sper sa ma surprinda placut :)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells