Zoe Saldana, împotriva dietelor extreme

de Cristina Grigore în 9 Iul 2014
,,Nu îmi place să-mi chinui corpul”, a declarat starul lui Avatar într-un recent interviu

Cu o siluetă perfectă și un aer exotic, cuceritor, Zoe Saldana este una din actrițele de succes de la Hollywood. Starul lui Avatar, Star Trek și al viitorului Guardians of the Galaxy, este însă și una dintre puținele actrițe care nu au fost nevoite vreodată să lupte cu kilogramele în plus, însă după cum a declarat aceasta site-ului DigitalSpy.com, nici nu dorește vreodată să facă acest lucru și este hotărâtă să păstreze cu orice preț echilibrul natural al corpului său.

,,Nu-mi place să-mi chinui corpul așa”, a spus Saldana, referindu-s e la modul în care colegul său de platou din Guardians of the Galaxy, Chris Pratt, a pierdut mai bine de 27 de kilograme pentru a arăta bine în rolul lui Star-Lord.

,,Cred că este grozav când actorii reușesc așa ceva, însă eu nu pot face genul asta de eforturi: să mă abțin de la mâncare sau să mănânc prea mult. Mai degrabă m-aș împușca în picior”, a explicat actrița.

,,Asta nu invalidează ceea ce a făcut Chris; el a trecut printr-o transformare și pe plan spiritual, iar acum arată fantastic. Chiar admir actori precum Christian Bale și Jared Leto care jonglează așa cu kilogramele, dar ei au această abilitate, iar după ce termină cu filmul revin la înfățișarea lor anterioară. Dar nu cred că acest lucru mi se poate întâmpla mie. În plus, îmi place prea mult fast-food-ul!”, a mai spus Saldana.

Exploreaza subiecte similare:

Zoe Saldana, actor, Guardians of the Galaxy, Avatar, Star Trek Into Darkness, Chris Pratt, Christian Bale, Jared Leto

Alte știri din cinema

The Apprentice la Cannes: Sebastian Stan interpretează un tânăr Donald Trump într-un film ce relevă corupția din America anilor '70 și '80

Regizorul iranian Ali Abbasi a adus săptămâna aceasta în prim-plan la Cannes filmul The Apprentice, ce explorează ascensiunea lui Donald Trump, de la fiu de milionar la mogul imobiliar necruțător.

Ce-ar fi dacă nu s-ar povesti? Ne-am crea toți niște preteni imaginari ca în IF

IF, pelicula lui John Krasinski din 2024, va intra în cinematografe din data de 31 mai, titlu care are un double entendre: o dată cel propriu-zis al cuvântului "if" din engleză (dacă), dar și acronimul I.F., imaginary friends (prieteni imaginari).

Primele imagini cu Liam Hemsworth în rolul lui Geralt din Rivia pentru cel de-al patrulea sezon al seriei The Witcher

Fanii seriei "The Witcher" de pe Netflix vor avea parte de o schimbare majoră, odată cu preluarea rolului principal de către Liam Hemsworth în sezoanele 4 și 5

Megalopolis, pariul de 120 de milioane de dolari al lui Francis Ford Coppola

Filmul teribil de ambițios pe care Coppola visa să-l facă de peste 40 de ani și pe care l-a finanțat cu aproximativ 120 de milioane de dolari din bani proprii a avut premiera pe Croazetă și a fost întâmpinat de critici cu păreri mixte.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells