Army of the Dead: Faceți cunoștință cu Vanderohe și cu fierăstrăul său mecanic

de Marina Florea în 17 Mar 2021
...cu care omoară zombi

Săptămâna aceasta marchează sosirea la HBO (inclusiv în România, pe 18 martie) a versiunii lui Snyder la filmul Justice League - însă există multe alte lansări marca Zack Snyder care urmează să vină anul acesta. Filmul său cu zombie Army of the Dead e un exemplu. O nouă imagine din film a fost dată publicității.

În film o echipă de mercenari pătrunde într-un Los Angeles distrus pentru a duce la capăt un jaf, după ce s-a înarmat până în dinți. Și nu vorbim doar de gloanțe din belșug - personajul lui Omari Hardwick, Vanderohe, este echipat cu un fierăstrău legendar, un circular portabil pregătit să facă ravagii printre zombii care s-ar aventura în preajma lui.

„Este un fierăstrău de salvare”, declară Snyder pentru Empire. „Cu el puteți tăia o mașină după un accident pentru a salva o persoană, sau puteți face o gaură în perete pentru a putea scăpa. Dar, mai ales, puteți omorî un zombie. Ceea ce se va întâmpla, nu-i așa?”

Dacă în majoritatea filmelor cu zombie personajele se luptă să înțeleagă pericolul zombie (și de aceea nu sunt extrem de pricepuți în a lupta cu ei), echipa din Army of the Dead, condusă de un anume Scott Ward (Dave Bautista) știe foarte bine ce face. „Acești oameni sunt ceva mai pricepuți la a omorî zombie decât echipa personajului meu din Dawn”, explică Snyder. „Aceia erau nevoiți să improvizeze pe drum. Pe când, în noul film, am ajuns să fim ucigași experți de zombie. Este incredibil de plăcut de privit și de conceput o lume în care o mână de ucigași talentați de zombie sunt încântați să își valorifice talentul în mijlocul unei mări de zombie”.

Să intre, așadar, zombii în scenă... îi așteptăm!

Exploreaza subiecte similare:

Zack Snyder, Army of the Dead, Omari Hardwick, Dave Bautista

Alte știri din cinema

Regizorul iranian Mohammad Rasoulof, condamnat la biciuire și 8 ani de închisoare înainte de premiera noului său film la Cannes

Cel mai nou film al cineastului Rasoulof, The Seed of the Sacred Fig, va avea premiera în competiție la Cannes în mai.

28 Years Later, o nouă continuare a francizei cu zombie

Franciza 28 Days Later continuă cu al treilea film, 28 Years Later. Producția va avea premiera vara viitoare, pe 25 iunie 2025. Fanii seriei au așteptat 18 ani pentru o nouă poveste inspirată de hit-ul care l-a făcut cunoscut pe actorul Cillian Murphy.

Kristen Stewart și Oscar Isaac, cuplu căsătorit în thrillerul cu vampiri Flesh of the Gods

XYZ Films se ocupă de vânzările internaționale pentru acest film la viitorul Marché du Film de la Cannes

7 filme cu și despre tenis

Cu documentarul Nasty și lungmetrajul Challengers acum în cinematografe, haideți să trecem în revistă alte filme de care se pot bucura iubitorii sportului alb

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells