Iată-l pe Timothée Chalamet în rolul lui Willy Wonka!

de Marina Florea în 11 Oct 2021
Vedem că haina de catifea și jobenul lui Willy Wonka sunt pe mâini bune!

Timothée Chalamet și-a pus haina de catifea și jobenul pentru noul prequel la Charlie and the Chocolate Factory, denumit - simplu -  Wonka.

Actorul de Oscar a oferit fanilor săi de pe social media prima imagine a sa în rolul lui Willy Wonka, iar presa de profil consideră deja că actorul va duce mai departe personajul cât se poate de bine, scrie digitalspy.com.

Facând trimitere la o replică la adaptarea din 1971 a cărții pentru copii, în care Wonka era jucat de Gene Wilder, Chalamet scria pe Instagram: „suspansul este teribil, sper că va ține...”

Inspirat din personajele lui Roald Dahl, filmul surprinde începuturile celebrului fabricant de ciocolată și va cuprinde și numere muzicale semnate de Neil Hannon și The Divine Comedy.

Paul King (Paddington 2) va semna regia filmului, al cărui scenariu l-a semnat în colaborare cu Simon Farnaby; distribuția cuprinde nume mari precum Rowan Atkinson, Keegan-Michael Key, Sally Hawkins, Olivia Colman și Matt Lucas.

Wonka va avea premiera pe 17 martie 2023. Pe măsură ce așteptăm premiera lui Wonka, îl vom vedeea pe Chalamet în Dune, în care joacă rolul lui Paul Atreides, în regia lui Denis Villeneuve.

Cronica de trei stele de pe Digital Spy scrie: „Deși nu este un film plin de acțiune, scenele dramatice nu dezamăgesc, precum aceea a unui atac al viermilor de nisip, ori un asalt exploziv de noapte. Există intrigi politice și o încărcătură emoțională, nu doar un thriller ieftin.” Dune are premiera la noi pe 22 octombrie, pe marile ecrane, dar nu și pe HBO.

 

Exploreaza subiecte similare:

Timothée Chalamet, Roald Dahl

Alte știri din cinema

Regizorul iranian Mohammad Rasoulof, condamnat la biciuire și 8 ani de închisoare înainte de premiera noului său film la Cannes

Cel mai nou film al cineastului Rasoulof, The Seed of the Sacred Fig, va avea premiera în competiție la Cannes în mai.

28 Years Later, o nouă continuare a francizei cu zombie

Franciza 28 Days Later continuă cu al treilea film, 28 Years Later. Producția va avea premiera vara viitoare, pe 25 iunie 2025. Fanii seriei au așteptat 18 ani pentru o nouă poveste inspirată de hit-ul care l-a făcut cunoscut pe actorul Cillian Murphy.

Kristen Stewart și Oscar Isaac, cuplu căsătorit în thrillerul cu vampiri Flesh of the Gods

XYZ Films se ocupă de vânzările internaționale pentru acest film la viitorul Marché du Film de la Cannes

7 filme cu și despre tenis

Cu documentarul Nasty și lungmetrajul Challengers acum în cinematografe, haideți să trecem în revistă alte filme de care se pot bucura iubitorii sportului alb

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells