Iată replica întunecată a lui Batman ce va face istorie odată cu lansarea noului film

de Marina Florea în 27 Feb 2022
Replica nu exista în scenariu, a fost inventată de Robert Pattinson

Cel mai mare detectiv din lume revine în sălile de cinema în martie: The Batman, în regia lui Matt Reeves, îl pune Robert Pattinson în costumul de erou, față în față cu Riddler al lui Paul Dano. Așa cum trâmbițează materialele promoționale ale filmului, ar putea fi cea mai mare provocare căreia Batman îi răspunde, iar așteptările sunt mari.

Într-un interviu luat de Fox 5 News, la care a participat și Zoe Kravitz, Robert Pattinson a fost întrebat de primul trailer lansat, în care Batman se prezintă unui adversar: „Eu sunt răzbunarea”. Pattinson a explicat că aici și-a permis o licență față de scenariu pentru a sublinia această ipostază mai brutală a lui Batman.

Zoe Kravitz a intervenit, descriind replica drept „dezaxată” - pe măsură ce Pattinson rostea replica, ultimul cuvânt pe care adversarul lui Batman l-ar fi auzit.

„Am vrut sa o rostesc pe măsură ce adversarul își pierdea cunoștința”, a zâmbit malițios actorul. Kravitz a răspuns „Oh, ești dezaxat”, iar Pattinson s-a explicat: „Vreau ca viitorul lui Batman chiar să fie unul al unui alienat”.

Pattinson nu s-a sfiit să ascunda efortul său în rol, oferind o mostră de cum s-a pregătit pentru a da viață personajului. „Face scena să fie mai nebunească”, a completat.

Ceea ce mai este de menționat e faptul că The Batman se inspiră din unele dintre benzile desenate cele mai dure, care îl prezintă pe erou într-o ipostază brutală, Batman: Year One și The Long Halloween.

Exploreaza subiecte similare:

Robert Pattinson, The Batman, Zoë Kravitz

Alte știri din cinema

Regizorul iranian Mohammad Rasoulof, condamnat la biciuire și 8 ani de închisoare înainte de premiera noului său film la Cannes

Cel mai nou film al cineastului Rasoulof, The Seed of the Sacred Fig, va avea premiera în competiție la Cannes în mai.

28 Years Later, o nouă continuare a francizei cu zombie

Franciza 28 Days Later continuă cu al treilea film, 28 Years Later. Producția va avea premiera vara viitoare, pe 25 iunie 2025. Fanii seriei au așteptat 18 ani pentru o nouă poveste inspirată de hit-ul care l-a făcut cunoscut pe actorul Cillian Murphy.

Kristen Stewart și Oscar Isaac, cuplu căsătorit în thrillerul cu vampiri Flesh of the Gods

XYZ Films se ocupă de vânzările internaționale pentru acest film la viitorul Marché du Film de la Cannes

7 filme cu și despre tenis

Cu documentarul Nasty și lungmetrajul Challengers acum în cinematografe, haideți să trecem în revistă alte filme de care se pot bucura iubitorii sportului alb

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells