Meghan Markle a fost avertizată de presa britanică legat de viitorul ei în familia regală

de Marina Florea în 9 Mar 2021
„Cred că nu e nevoie să fi văzut episodul pilot de la The Crown pentru a vă da seama că urma să intre, prin căsătorie, într-o familie de natură să îi provoace probleme emoționale”

Meghan Markle a avut duminică un interviu foarte controversat cu Oprah Winfrey, în care a făcut unele dezvăluiri grave, descrise de presă drept „devastatoare” și apropiate de un „worst case scenario” pentru Palatul Buckingham. La un moment dat, Markle îi spunea lui Oprah Winfrey că modul în care a tratat-o presa din Anglia a împins-o în pragul sinuciderii, dorindu-și „să nu mai fi existat”. De asemenea, a mai afirmat că unul dintre membrii familiei regale s-ar fi întrebat cât de închisă va fi pielea copilul ei, pe atunci nenăscut.

Acum se confirmă avertismentul dat de omul de televiziune și producătorul britanic John Oliver vizavi de familia regală în 2018, atunci când acesta vorbea pentru The Late Show cu Stephen Colbert. „Nu aș învinovăți-o dacă s-ar retrage în ultima clipă”, susținea acesta. „Cred că nu e nevoie să fi văzut episodul pilot de la The Crown pentru a vă da seama că urma să intre, prin căsătorie, într-o familie de natură să îi provoace probleme emoționale.”

Și a adăugat: „Vreau să spun că sunt un grup de oameni cu probleme emoționale și cu tare fundamentale, care au un pseudo-job absolut absurd. Asta e familia în care a intrat prin căsătorie. Sper că o va place așa. Va fi complicat pentru ea...” Apoi Oliver a șoptit: „Nu m-aș căsători cu cineva din familia regală. Sunt un om de rând. Nu aș fi binevenit – mai ales după ceea ce tocmai am zis”, notează publicația The Independent.

Exploreaza subiecte similare:

The Crown, Meghan Markle, Oprah Winfrey

Alte știri din cinema

Regizorul iranian Mohammad Rasoulof, condamnat la biciuire și 8 ani de închisoare înainte de premiera noului său film la Cannes

Cel mai nou film al cineastului Rasoulof, The Seed of the Sacred Fig, va avea premiera în competiție la Cannes în mai.

28 Years Later, o nouă continuare a francizei cu zombie

Franciza 28 Days Later continuă cu al treilea film, 28 Years Later. Producția va avea premiera vara viitoare, pe 25 iunie 2025. Fanii seriei au așteptat 18 ani pentru o nouă poveste inspirată de hit-ul care l-a făcut cunoscut pe actorul Cillian Murphy.

Kristen Stewart și Oscar Isaac, cuplu căsătorit în thrillerul cu vampiri Flesh of the Gods

XYZ Films se ocupă de vânzările internaționale pentru acest film la viitorul Marché du Film de la Cannes

7 filme cu și despre tenis

Cu documentarul Nasty și lungmetrajul Challengers acum în cinematografe, haideți să trecem în revistă alte filme de care se pot bucura iubitorii sportului alb

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells