Noi imagini de pe platourile de filmare ale lui The Expendables 2

de Cristina Grigore în 9 Nov 2011
Noi imagini de pe platourile de filmare ale lui The Expendables 2

După ce am văzut doar fotografii de grup care înfăţişau o parte din greii genului de acţiune care vor putea fi văzuţi în Expendables 2 - Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger,  Bruce Willis, Chuck Norris, Dolph Lundgren şi Terry Crews – iată că noile imagini surprinse de cei de la ExpendablesPremiere.com pe platourile de filmare din Bulgaria ne permit să tragem mai mult cu ochiul în culisele producţiei, unde îl întâlnim şi pe Jean-Claude Van Damme.

Actorul de 50 de ani interpretează în film rolul lui Jean Vilain, unul dintre principalii antagonişti. Participarea sa a fost confirmată abia în luna mai a acestui an, după ce Stallone îl invitase în mai multe rânduri să se alăture distribuţiei, lăsând chiar unele comentarii ironice pe pagina de Twitter a acestuia, în care spunea că principalul motiv pentru care Van Damme nu acceptă oferta este faptul că nu va face faţă programului intens de filmări.

În The Expendables 2, grupul de mercenari conduşi de Barney Ross pornesc într-o misiune de răzbunare complicată de acţiunile unui antagonist tiranic şi fără scrupule, eroii urmând să se supună unor riscuri mari pentru a aduce lucrurile pe făgaşul normal şi a-şi satisface setea de dreptate.



Părerea ta

Spune-ţi părerea
redred2 pe 9 noiembrie 2011 13:17
super pozele :D
Crist11 pe 9 noiembrie 2011 13:59
Ce-au mai imbatranit oameni astia.
Pozele sunt bunicele.

alex_il_fenomeno pe 9 noiembrie 2011 15:37
arata foarte bine . sunt sigur ca filmul este pe drumul cel bun .
Bayard pe 9 noiembrie 2011 16:00
Team Geriatrie :)
_xXx_ pe 10 noiembrie 2011 09:16
...intr-adevar..au imbatranit!
In ce priveste filmul...prima parte mi s-a parut o porcarie...l-am urmarit pana la final..doar datorita actorilor! Sper ca urmarea..sa fie ceva mai buna!

malamut pe 30 noiembrie 2011 10:37
nu fiti asa de rai si punti si cateva poze cu Novak chiar daca are doar un rol mic
catasmile17 pe 28 martie 2012 14:57
super imaginile

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells