Personajul lui Woody Harrelson din War for the Planet of the Apes, comparat cu Trump şi Marlon Brando

de Cristina Grigore în 6 Iul 2017
Pelicula se lansează în cinematografele noastre pe 14 iulie

Într-un interviu acordat DigitalSpy.com, Woody Harrelson a spus că personajul său din War for the Planet of the Apes, Colonelul, a fost asociat unor personaje celebre. „Cineva a spus că este o combinaţie între personajul lui Marlon Brando din Apocalypse Now (Colonelul Kurtz) şi Donald Trump… pentru că şi el a încercat să construiască un zid”.

Faptul că personajul lui Harrelson (descris ca villain al producţiei) suportă o asemenea comparaţie este doar o coincidenţă. Potrivit unor afirmaţii ale lui Andy Serkis (Caesar) scenariul a fost imaginat cu mai mult timp în urmă, înainte să apară ideile lui Trump legate de ridicarea unui zid la graniţa cu Mexic. „Este doar o coincidenţă, însă este, cumva, impresionantă. Matt Reeves este un vizionar”, a completat Harrelson.

În War for the Planet of the Apes, maimuţele, în frunte cu Caesar, sunt forţate să ia parte într-o confruntare mortală împotriva unei armate umane cu un lider feroce. După pierderi imense, Caesar cedează celor mai crude instincte şi caută o modalitate proprie de a-şi răzbuna specia. Filmul, regizat de Matt Reeves, se lansează la noi pe 14 iulie.   

Exploreaza subiecte similare:

Woody Harrelson, War for the Planet of the Apes, Matt Reeves, Marlon Brando, Apocalypse Now

Alte știri din cinema

Regizorul iranian Mohammad Rasoulof, condamnat la biciuire și 8 ani de închisoare înainte de premiera noului său film la Cannes

Cel mai nou film al cineastului Rasoulof, The Seed of the Sacred Fig, va avea premiera în competiție la Cannes în mai.

28 Years Later, o nouă continuare a francizei cu zombie

Franciza 28 Days Later continuă cu al treilea film, 28 Years Later. Producția va avea premiera vara viitoare, pe 25 iunie 2025. Fanii seriei au așteptat 18 ani pentru o nouă poveste inspirată de hit-ul care l-a făcut cunoscut pe actorul Cillian Murphy.

Kristen Stewart și Oscar Isaac, cuplu căsătorit în thrillerul cu vampiri Flesh of the Gods

XYZ Films se ocupă de vânzările internaționale pentru acest film la viitorul Marché du Film de la Cannes

7 filme cu și despre tenis

Cu documentarul Nasty și lungmetrajul Challengers acum în cinematografe, haideți să trecem în revistă alte filme de care se pot bucura iubitorii sportului alb

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells