Primul trailer Marea mahmureală 3

de Gloria Sauciuc în 11 Mar 2013
Unul dintre afişele de personaje ale filmului parodiază ultima parte a seriei Harry Potter

După ce Marea mahmureală ne stârnea hohote de râs, să ne amintim că The Hangover Part II era vândut ca sequel deşi era un remake, lăsând cu buza umflată iubitorii de poate originale. Toate punctele plotului din Marea mahmureală s-au regăsit în al doilea film. Dacă formula aleasă în prima variantă a fost câştigătoare, scenariştii (cinci la număr, printre care şi regizorul actualei a treia părţi, Todd Phillips) au copiat la indigo în Hangover Part II toate amorsele şi twisturile filmului anterior, au mai scris câteva gaguri, au vopsit leopardu' şi gata filmul. Săptămâna trecută s-au lansat primele secvenţe din cea de-a treia parte a seriei, cu premiera în România pe 31 mai 2013.

Succesiunea de scene pe care o vedem mai jos ne indică o poveste similară primelor două parţi, dar dacă în acest trailer vedem că cei trei prieteni - ghinioniştii Phil (Bradley Cooper), Stu (Ed Helms) şi Alan (Zach Galifianakis) - nu au învăţat mai nimic din păţaniile anterioare, sperăm ca măcar scenariştii să fi schimbat foaia faţă de filmul anterior.

Vedem, totuşi, că firul întâmplărilor va avea cam acelaşi parcurs - cei trei vor intra în bucluc, dar vor avea de înfruntat mafioţi mexicani. Din sinopsisul oficial aflăm că finalul trilogiei nu mai păstrează "reţeta" primelor două părţi, cei trei eroi ţinându-se departe de nunţi şi dezlănţuitele petreceri ale burlacilor. Ei vor ajunge în Mexic, iar printre aventurile lor se numără şi scoaterea lui Alan dintr-un ospiciu. 

Unul dintre afişele de personaje ale filmului parodiază ultima parte a seriei Harry Potter, un gest care va atrage şi atenţia şi amuzamentul

Trailerul de mai jos, însă, nu ne-a prea schiţat pe buze niciun zâmbete, dar anvergura aventurii promise ar putea să fie mai mult decât satisfăcătoare.

Voi ce şanse daţi acestei a treia părţi?

Exploreaza subiecte similare:

The Hangover, The Hangover Part II, Todd Phillips, Bradley Cooper, Ed Helms, Zach Galifianakis, The Hangover Part III

Alte știri din cinema

Regizorul iranian Mohammad Rasoulof, condamnat la biciuire și 8 ani de închisoare înainte de premiera noului său film la Cannes

Cel mai nou film al cineastului Rasoulof, The Seed of the Sacred Fig, va avea premiera în competiție la Cannes în mai.

28 Years Later, o nouă continuare a francizei cu zombie

Franciza 28 Days Later continuă cu al treilea film, 28 Years Later. Producția va avea premiera vara viitoare, pe 25 iunie 2025. Fanii seriei au așteptat 18 ani pentru o nouă poveste inspirată de hit-ul care l-a făcut cunoscut pe actorul Cillian Murphy.

Kristen Stewart și Oscar Isaac, cuplu căsătorit în thrillerul cu vampiri Flesh of the Gods

XYZ Films se ocupă de vânzările internaționale pentru acest film la viitorul Marché du Film de la Cannes

7 filme cu și despre tenis

Cu documentarul Nasty și lungmetrajul Challengers acum în cinematografe, haideți să trecem în revistă alte filme de care se pot bucura iubitorii sportului alb

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Bayard pe 11 martie 2013 12:50
Primul film a fost o mare surpriza. Daca se opreau acolo, filmul ar fi devenit o comedie clasica. Asa... e doar o trilogie comerciala.
catasmile17 pe 11 martie 2013 18:50
ai dreptate !
zeno.marin pe 11 martie 2013 14:47
Vad ca "Marea mahmureala" asta, nu doar ca da dureri de cap acute (migrene) bunului gust, dar se asociaza in mod perfid unei betii cronice, unei orgii bahice interminabile, in care finalitatea inevitabila e ciroza cinematografica....
SANDA45 pe 11 martie 2013 15:26
s-a anuntat ca va avea un final memorabil,sa vedem:))))
Ovidiu239 pe 11 martie 2013 15:35
Sa speram ca va fi mai bun ca primu'
AndreBlack pe 11 martie 2013 15:50
Mie mi-au placut ambele filme , au fost comedii foarte reusite . De-abia astept si partea a treia , cred ca asta va avea ceva mai multa actiune .
cosmin742000 pe 11 martie 2013 18:09
Nici beat manga ( desi nu consum alcool) nu as rade la asa ceva
Sayko pe 12 martie 2013 08:59
Comedie pentru nivelul intelectual al cititorilor de tabloid....
alex_il_fenomeno pe 29 martie 2013 15:10
Ma bucur ca revin dementii, chiar daca uneori se intrec cu gluma serios.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells