Record de audiență pentru sezonul 3 al lui Stranger Things

de Cristina Grigore în 10 Iul 2019
Este producția Netflix cu cele mai multe vizualizări în primele patru zile de la debut

Cel de-al treilea sezon al lui Stranger Things a primit nenumărate aprecieri din partea criticilor şi publicului în ultima vreme, iar succesul acestuia s-a tradus şi printr-un record înregistrat de compania de streaming distribuitoare. Ultimul sezon al serialului a fost mai vizionat decât orice altă producţie Netflix în primele patru zile de la debut.

Cifrele preluate de Forbes.com arată că Stranger Things 3, lansat pe 4 iulie, a ajuns în 40,7 milioane de case, iar 18,2 milioane de abonați au ajuns deja la finalul celor opt episoade ale sezonului.

„Acest lucru arată că publicul este captivat mai mult de producțiile originale și valorizează binging-ul”, a spus analistul Justin Patterson, citat de cnbc.com.

Alte titluri Netflix cu vizionări record sunt Bird Box, pelicula horror cu Sandra Bullock, ce a avut 26 milioane de privitori în prima săptămână a lansării, dar și Murder Mystery, comedia de acțiune cu Jennifer Aniston și Adam Sandler, ce a atras publicul din aproape 31 milioane de case.

Exploreaza subiecte similare:

Stranger Things, Bird Box, Murder Mystery, Sandra Bullock, Jennifer Aniston, Adam Sandler

Alte știri din cinema

Regizorul iranian Mohammad Rasoulof, condamnat la biciuire și 8 ani de închisoare înainte de premiera noului său film la Cannes

Cel mai nou film al cineastului Rasoulof, The Seed of the Sacred Fig, va avea premiera în competiție la Cannes în mai.

28 Years Later, o nouă continuare a francizei cu zombie

Franciza 28 Days Later continuă cu al treilea film, 28 Years Later. Producția va avea premiera vara viitoare, pe 25 iunie 2025. Fanii seriei au așteptat 18 ani pentru o nouă poveste inspirată de hit-ul care l-a făcut cunoscut pe actorul Cillian Murphy.

Kristen Stewart și Oscar Isaac, cuplu căsătorit în thrillerul cu vampiri Flesh of the Gods

XYZ Films se ocupă de vânzările internaționale pentru acest film la viitorul Marché du Film de la Cannes

7 filme cu și despre tenis

Cu documentarul Nasty și lungmetrajul Challengers acum în cinematografe, haideți să trecem în revistă alte filme de care se pot bucura iubitorii sportului alb

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells