Scarlett Johansson va juca în următorul film al lui Wes Anderson

de Ştefan Dobroiu în 17 Aug 2021
Proiectul încă nu are nume, dar distribuţia este entuziasmantă

Au trecut doar două săptămâni de când anunţam că populara Scarlett Johansson se află în conflict deschis cu una dintre cele mai mari corporaţii media din lume, Disney, şi că acest conflict ar putea duce la dispariţia actriţei din echipa Răzbunătorilor.

Comentam atunci că "poate că e şi momentul pentru un bun-rămas: din 2010, când a apărut prima oară în rol[ul Black Widow], cariera lui Johansson a fost complet dominată de apariţiile ei din Universul Cinematografic Marvel". Iată că actriţa va juca un rol într-unul din filmele cele mai aşteptate ale momentului, un proiect al lui Wes Anderson care deocamdată nu are un titlu.

Johansson se alătură astfel unei distribuţii de anvergură: pe lângă Adrien Brody, Jason Schwartzman, Tilda Swinton şi Bill Murray, care au mai colaborat deja cu Anderson, în film îi vom vedea şi pe Tom Hanks şi Margot Robbie.

Cel mai recent film al lui Wes Anderson, The French Dispatch, a avut premiera mondială la ediţia de anul acesta a festivalului de la Cannes şi a fost primit cu cronici entuziaste.

Foto: Scarlett Johansson într-un succes recent, Jojo Rabbit, pentru care a fost nominalizată la Oscar.

Exploreaza subiecte similare:

The French Dispatch, Scarlett Johansson, Adrien Brody, Tilda Swinton, Tom Hanks, Bill Murray, Jason Schwartzman, Margot Robbie

Alte știri din cinema

Regizorul iranian Mohammad Rasoulof, condamnat la biciuire și 8 ani de închisoare înainte de premiera noului său film la Cannes

Cel mai nou film al cineastului Rasoulof, The Seed of the Sacred Fig, va avea premiera în competiție la Cannes în mai.

28 Years Later, o nouă continuare a francizei cu zombie

Franciza 28 Days Later continuă cu al treilea film, 28 Years Later. Producția va avea premiera vara viitoare, pe 25 iunie 2025. Fanii seriei au așteptat 18 ani pentru o nouă poveste inspirată de hit-ul care l-a făcut cunoscut pe actorul Cillian Murphy.

Kristen Stewart și Oscar Isaac, cuplu căsătorit în thrillerul cu vampiri Flesh of the Gods

XYZ Films se ocupă de vânzările internaționale pentru acest film la viitorul Marché du Film de la Cannes

7 filme cu și despre tenis

Cu documentarul Nasty și lungmetrajul Challengers acum în cinematografe, haideți să trecem în revistă alte filme de care se pot bucura iubitorii sportului alb

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells