Se fac înscrieri la Academia Nevermore! Toate creaturile rare sunt binevenite! Aplică acum!

de Cinemagia în 7 Oct 2022
Învață despre absolvenții de seamă ai școlii, printre care se numără Edgar Allan Poe și Morticia Addams!

Academia Nevermore, fondată în 1791, printre ai cărei alumni celebri se numără Edgar Allan Poe și Morticia Addams, declară oficial deschisă perioada de înscriere pentru admiterea în 2022!

Ai simțit vreodată că nu îți găsești locul? Că nu te integrezi? Că nu faci parte din mediul în care trăiești? Dorești să fii printre alții care te înțeleg mai bine?

Dacă te regăsești în descriere, există un loc special pentru cei ca tine… Academia Nevermore.

Aplică pentru înscrierea la Academia Nevermore, unde creaturi rare de toate felurile sunt binevenite. Învață despre absolvenții de seamă ai școlii, printre care se numără Edgar Allan Poe și Morticia Addams, întâlnește studenții înscriși în prezent la

Wednesday are premiera globală toamna aceasta, pe 23 noiembrie, exclusiv pe Netflix.

Nevermore, aventurează-te în studiul supranaturalului, fă-ți curaj pentru a cerceta psihologia macabrului și află mai multe despre activitățile și evenimentele unice din școală!

În plus, urmărește un video găzduit de Directoarea Larissa Weems alături de elevi care îți arată ce înseamnă să mergi la Nevermore. Completează un scurt chestionar și află dacă Nevermore este școala potrivită pentru tine. Biroul nostru de înscrieri va lua legătura cu tine în săptămânile următoare.

 

Academia Nevermore a fost fondată în 1791 pentru a oferi un refugiu prin educație creaturilor rare, celor cu puteri supranaturale din toată lumea. Numită în onoarea unui alumn celebru, Edgar Allan Poe, internatul găzduiește vârcolaci, vampiri, sirene, gorgoni și un întreg spectru de studenți cu abilități înfricoșătoare și unice. Ascunsă în pădurile izolate din New England, școala se află la o distanță de 25 de minute de orașul pitoresc Jericho, una dintre primele așezări ale pelerinilor în America. Wednesday are premiera globală toamna aceasta, pe 23 noiembrie, exclusiv pe Netflix.

Alte știri din cinema

Regizorul iranian Mohammad Rasoulof, condamnat la biciuire și 8 ani de închisoare înainte de premiera noului său film la Cannes

Cel mai nou film al cineastului Rasoulof, The Seed of the Sacred Fig, va avea premiera în competiție la Cannes în mai.

28 Years Later, o nouă continuare a francizei cu zombie

Franciza 28 Days Later continuă cu al treilea film, 28 Years Later. Producția va avea premiera vara viitoare, pe 25 iunie 2025. Fanii seriei au așteptat 18 ani pentru o nouă poveste inspirată de hit-ul care l-a făcut cunoscut pe actorul Cillian Murphy.

Kristen Stewart și Oscar Isaac, cuplu căsătorit în thrillerul cu vampiri Flesh of the Gods

XYZ Films se ocupă de vânzările internaționale pentru acest film la viitorul Marché du Film de la Cannes

7 filme cu și despre tenis

Cu documentarul Nasty și lungmetrajul Challengers acum în cinematografe, haideți să trecem în revistă alte filme de care se pot bucura iubitorii sportului alb

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells