Sebastian Stan explică de ce Captain America i-a dat scutul lui Falcon și nu lui Bucky

de Gloria Sauciuc în 27 Apr 2020
Mulți cred că Winter Soldier al lui Sebastian Stan a fost tratat nedrept în Endgame atunci când Steve Rogers/Captain America (Chris Evans) i-a dat scutul de vibraniu lui Sam Wilson/Falcon și nu lui Bucky, cel mai vechi prieten al său

Avengers: Endgame, în pofida numelui, nu a încheiat Universul Cinematic Marvel, ci doar o linie narativă. Nu cu Endgame se termină această poveste lungă care a început cu Iron Man în 2008 și care a însemnat un sfârșit de drum pentru numeroase personaje din vechea gardă. Pentru Bucky Barnes/Soldatul Iernii (românul Sebastian Stan), călătoria continuă. Actorul își va relua rolul în serialul Disney+ The Falcon and The Winter Soldier.

Mulți spectatori au simțit că personajul este nedreptățit în Endgame atunci când Steve Rogers/Captain America (Chris Evans) i-a dat scutul său de vibraniu lui Sam Wilson/Falcon (Anthony Mackie) și nu lui Bucky, cel mai vechi prieten al său. Totuși, Sebastian Stan crede despre personajul său că Steve și-a dorit ca Bucky să aibă o viață proprie, așa cum Rogers însuși s-a întors în timp pentru a-și petrece viața cu Peggy Carter, scrie publicația indianexpress.com.

Stan declara pentru The Hollywood Reporter: „Steve îi spune lui Bucky: Vei merge și vei face și tu la fel. Nu îți voi pune acest lucru în spate. Noi amândoi ne vom vedea de viață – de viața aceea care ni s-a luat în anii ‚40 atunci când amândoi ne-am înrolat...” Așadar, acolo am simțit că se aflau la finalul filmului. Nu cred că există o altă intenție sau gânduri contradictorii despre asta.

Universul se dilată. The Falcon and the Winter Soldier, WandaVision și Loki vor fi în curând pe Disney+

Sebastian Stan a mai adăugat: „Sam, pentru mine, a fost întotdeauna cel care a îmbrăcat capa de supererou pentru numeroase motive, și vine cu un bagaj mult mai mare, ce va fi explorat în serial. Cred că va trebui să urmăriți Disney+ ca să vedeți și din ce cauza. La finalul lui Endgame, atât pentru Steve cât și pentru Bucky, problema nu este scutul...”

Stan a mai fost întrebat dacă The Falcon and the Winter Soldier a fost mai mult un film sau mai mult un serial, considerând că MCU este, în esență, un univers „cinematografic” iar serialul are un buget uriaș. Stan a replicat: „Cred că a fost amândouă. Din multe puncte de vedere, a fost un film. Din nou, nu am terminat, încă mai avem lucruri de făcut. Ceea ce mi-a plăcut a fost, ca ton, că filmul a fost plasat în aceeași lume precum Captain America: The Winter Soldier, una dintre cele mai plăcute experiențe pe care le-am trăit”.

 

Exploreaza subiecte similare:

Sebastian Stan, Chris Evans, Anthony Mackie, Avengers: Endgame

Alte știri din cinema

Regizorul iranian Mohammad Rasoulof, condamnat la biciuire și 8 ani de închisoare înainte de premiera noului său film la Cannes

Cel mai nou film al cineastului Rasoulof, The Seed of the Sacred Fig, va avea premiera în competiție la Cannes în mai.

28 Years Later, o nouă continuare a francizei cu zombie

Franciza 28 Days Later continuă cu al treilea film, 28 Years Later. Producția va avea premiera vara viitoare, pe 25 iunie 2025. Fanii seriei au așteptat 18 ani pentru o nouă poveste inspirată de hit-ul care l-a făcut cunoscut pe actorul Cillian Murphy.

Kristen Stewart și Oscar Isaac, cuplu căsătorit în thrillerul cu vampiri Flesh of the Gods

XYZ Films se ocupă de vânzările internaționale pentru acest film la viitorul Marché du Film de la Cannes

7 filme cu și despre tenis

Cu documentarul Nasty și lungmetrajul Challengers acum în cinematografe, haideți să trecem în revistă alte filme de care se pot bucura iubitorii sportului alb

Părerea ta

Spune-ţi părerea
blackmore pe 27 aprilie 2020 01:26
Pe bune ? Chiar exista astfel de intrebari/explicatii?Lumea a luat-o razna de tot
lulutza pe 27 aprilie 2020 21:49
Pentru ca e negru i l a dat. Doooooh.
sebybog pe 28 aprilie 2020 08:28
Si sa nu uitam de corectitudinea politica...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells