Din 6 aprilie, Sezonul 2 din Killing Eve, pe HBO GO

de Cinemagia în 5 Apr 2019
Un nou episod din cele opt ale sezonului va fi disponibil in fiecare săptămână

Noul sezon al serialul Killing Eve, cu Sandra Oh si Jodie Comer în rolurile principale, va avea premiera pe 6 aprilie, pe HBO GO, se vede într-un comunicat remis Cinemagia.

Serialul este produs de Sid Gentle Films Ltd și este bazat pe romanele „Codename Villanelle” de Luke Jennings. Îi are ca producători executivi pe Sally Woodward Gentle, Lee Morris, Phoebe Waller-Bridge, Gina Mingacci și scenarist pe Emerald Fennell. Sandra Oh și Francesca Gardiner sunt co-producători executivi. Elinor Day este producător. Damon Thomas se întoarce să regizeze și este și producător executiv alături de Lisa Brühlmann și Francesca Gregorini care și regizează. Serialul este distribuit de Endeavor Content.

Primul episod va avea premiera pe HBO GO pe 6 aprilie. Un nou episod din cele 8 ale sezonului va fi disponibil in fiecare săptămână.

Eve este un agent MI6 și Villanelle este o asasină pe care Eve trebuie să o găsească. Acțiunea celui de-al doilea sezon începe la 30 de secunde după finalul ultimului episod din primul sezon, Eve este neliniștită și Villanelle a dispărut. Eve nu are nici cea mai vagă idee dacă femeia pe care a înjunghiat-o este vie sau moartă. Ea trebuie să o găsească pe Villanelle înaintea altcuiva, însă nu este singura persoană care o caută.

Despre personaje

Eve (interpretată de Sandra Oh) este pe jumătate britanică, însă a fost născută în Connecticut. Fascinată de femeile din lumea crimei, Eve este expertă în psihologia criminalilor. Eve a visat mereu să fie spion, dar a ajuns să lucreze la birou. Până a întânit-o pe Villanelle. Personificarea viselor ei, Villanelle, o asasină cu fler și carismă. În timp ce Eve investighează crimele din Europa, obsesia ei pentru Villanelle crește. Încet, încet, nu mai era doar o slujbă. Devenise personal.

Villanelle (interpretată de Jodie Comer), deși pare inocentă, este de o brutalitate extraordinară. Cu un apetit uriaș pentru crime, Villanelle este o psihopată cu o viață cât se poate de normală. Mulțumită să trăiască fără un cod moral, Villanelle ucide cu viziune, fără să îi pese și fără pic de remușcări.

Sinopsisuri episodice

Episodul 1. Eve este neliniștită cu privire la actul violent împotriva lui Villanelle, neștiind dacă este moartă sau vie. Paranoică și grav rănită, Villanelle reușește să ajungă la spital pentru a se trata. Carolyn îi oferă Evei o oportunitate interesantă.

Episodul 2. Carolyn o prezintă pe Eve noii ei echipe. Villanelle găsește pe cineva dornic să aibă grijă de ea. Eve află ce secret îi acundea Carolyn.

 

Exploreaza subiecte similare:

Killing Eve, Sandra Oh, Jodie Comer

Alte știri din cinema

How to Have Sex – Ghidul unei generații despre cum să NU faci sex

Debutul în lungmetraj al lui Molly Manning Walker este mult mai profund decât dezvăluie titlul. Producția britanică a primit premiul Un Certain Regard la Festivalul de Film de la Cannes 2023 și urmează să fie proiectată în cinematografele din țară.

Regizorul iranian Mohammad Rasoulof, condamnat la biciuire și 8 ani de închisoare înainte de premiera noului său film la Cannes

Cel mai nou film al cineastului Rasoulof, The Seed of the Sacred Fig, va avea premiera în competiție la Cannes în mai.

28 Years Later, o nouă continuare a francizei cu zombie

Franciza 28 Days Later continuă cu al treilea film, 28 Years Later. Producția va avea premiera vara viitoare, pe 25 iunie 2025. Fanii seriei au așteptat 18 ani pentru o nouă poveste inspirată de hit-ul care l-a făcut cunoscut pe actorul Cillian Murphy.

Kristen Stewart și Oscar Isaac, cuplu căsătorit în thrillerul cu vampiri Flesh of the Gods

XYZ Films se ocupă de vânzările internaționale pentru acest film la viitorul Marché du Film de la Cannes

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells