Iată cel mai recent trailer pentru serialul The Sandman!

de Gloria Sauciuc în 7 Iun 2022
În trailer, Endless (Tom Sturridge) reușește să se elibereze din cei 75 de ani de detenție în mâinile ocultiștilor

Netflix a lansat un nou trailer pentru The Sandman. Cea mai recentă adaptare a lui The Sandman spune povestea unei ființe fără timp, antropomorfă, care domnește peste un ținut al viselor. Totuși, ființa din titlu nu este singura forță supranaturală cu un rol important. În trailer vedem că Endless (Tom Sturridge) reușește în final să se elibereze din cei 75 de ani de detenție în mâinile ocultiștilor.

Deși timpul nu înseamnă mult pentru Dream (Vis), lipsa lui din țara viselor - o realitate a tuturor viselor ființelor vii - vine cu efectele pe care numai cei atinși de magie precum Johanna Constantine (Jenna Coleman) le pot observa.

Noul trailer arată secvențe prin care, în lipsa lui Dream, Lumea Viselor a devenit un loc de coșmar în care personaje precum Corinthian (Boyd Holbrook) sunt liberi să își facă de cap cu mințile oamenilor. Ca  în romanul lui Neil Gaiman, trailerul lui Sandman arată ce a devenit lumea viselor în lipsa lui Dream și cum aliații săi precum bibliotecara Lucienne (Vivienne Acheampong) și corbul Matthew (Patton Oswalt) își vor uni forțele să îndrepte lucrurile. Ceea ce totuși trailerul lasă neclar este dacă The Sandman de la Netflix va avea acele cameo-uri surprinzătoare de la personajele DC Comics ca și materialul original, notează theverge.com.

În The Sandman mai apar Kirby Howell-Baptiste, Gwendoline Christie, Charles Dance, Asim Chaudhry, Sanjeev Bhaskar, Mason Alexander Park, și Donna Preston. Serialul ajunge pe Netflix pe 5 august.

Exploreaza subiecte similare:

The Sandman, Jenna Coleman, Boyd Holbrook, Patton Oswalt, Vivienne Acheampong, Tom Sturridge

Alte știri din cinema

How to Have Sex – Ghidul unei generații despre cum să NU faci sex

Debutul în lungmetraj al lui Molly Manning Walker este mult mai profund decât dezvăluie titlul. Producția britanică a primit premiul Un Certain Regard la Festivalul de Film de la Cannes 2023 și urmează să fie proiectată în cinematografele din țară.

Regizorul iranian Mohammad Rasoulof, condamnat la biciuire și 8 ani de închisoare înainte de premiera noului său film la Cannes

Cel mai nou film al cineastului Rasoulof, The Seed of the Sacred Fig, va avea premiera în competiție la Cannes în mai.

28 Years Later, o nouă continuare a francizei cu zombie

Franciza 28 Days Later continuă cu al treilea film, 28 Years Later. Producția va avea premiera vara viitoare, pe 25 iunie 2025. Fanii seriei au așteptat 18 ani pentru o nouă poveste inspirată de hit-ul care l-a făcut cunoscut pe actorul Cillian Murphy.

Kristen Stewart și Oscar Isaac, cuplu căsătorit în thrillerul cu vampiri Flesh of the Gods

XYZ Films se ocupă de vânzările internaționale pentru acest film la viitorul Marché du Film de la Cannes

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells